Hoşgeldiniz  

Kuzdere Yolları Işıl Işıl Oluyor 

SEMİH KÖKEN | 20 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kuzdere Yolları Işıl Işıl Oluyor 

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kuzdere mahallesinde çalışmaları devam eden Asfalt, Kaldırım, Aydınlatma ve Yağmur suyu gideri çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Kuzdere Mustafa Kemal Atatürk Caddesi, 29 Ekim ve Ballıtaş caddelerinde yapımı devam eden Asfalt, Kaldırım, Aydınlatma ve Yağmur suyu gideri çalışmalarını yerinde inceleyerek hem yetkililerden bilgi aldı hem de mahalle sakinleri sohbet ederek çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.
Kemer Belediyesi tarafından Kuzdere mahallesinin birçok noktasında faaliyet gösteren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kuzdere mahallesi Ana caddelerdeki yollarında asfalt ve kaldırım çalışması devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kuzdere Mahallemizin birçok noktasında faaliyetlerini gösteren Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında Kuzdere’de ana yollarda, Yol, Kaldırım, Aydınlatma, yağmur suyu gideri, Sulama Kanalları çalışmamız tamamlanmıştır. Şu anda Kaldırım, yağmur Suyu giderleri biten yollarımızda asfalt dökmeye başladık çok kıssa zamanda Kuzdere’deki bu caddelerimiz ışıl ışıl olacak. Asfalt alımı dışında tüm işçiliğin ihaleye çıkmadan Belediye tarafından yapıldığını vurgulayarak Kemer belediyesinin kendi işini kendi yapan bir belediye olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Yollarımızın Kuzdere halkına hayırlı olmasını dilerim. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle