Hoşgeldiniz  

Kumluca’da yangın mağdurlarına 1.5 milyon TL yardım

Semih Köken | 30 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kumluca’da yangın mağdurlarına 1.5 milyon TL yardım

KUMLUCA İlçesi’ne bağlı Erentepe ve Adrasan mahallelerinde çıkan yangınlarda zarar gören vatandaşlara toplam 1.5 milyon TL nakdi yardım yapıldı.

KUMLUCA ILCESI'NE BAGLI ERENTEPE VE ADRASAN MAHALLELERINDE CIKAN YANGINLARDA ZARAR GOREN VATANDASLARA TOPLAM 1.5 MILYON TL NAKDI YARDIM YAPILDI.(FOTO:KUMLUCA-DHA)
Kumluca’da 24 ve 27 Haziran’da çıkan orman yangınlarında zarar gören 250 aile için başlatılan yardım kampanyasının sona ermesinden sonra, mağdurlara para yardımı yapıldı. Bu amaçla düzenlenen toplantıya Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Adem Aydın ve yangından zarar gören vatandaşlar katıldı.

Toplantının ardından yangında zarar gören 250 aileye toplam 1.5 milyon TL nakdi yardım dağıtıldı. Ak parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, “Önce Kumluca’da orman yangını felaketi yaşadık. Ardından darbe girişimine bulunan Mehmetçik elbisesi giymiş hainlerin yaşatmak istediği felaketin eşiğinden döndü. Darbe girişimi başarılı olsaydı. Ülkenin askeri, polisi, vatandaşı ayrı ayrı noktalarda birbirine girecektik. Ülkemiz bir Ortadoğu ülkesi haline gelebilirdi. Öyle olsaydı bu gün bu yardımları dağıtamayabilirdik. Devlet millet için var” dedi.

 

Kaymakam Polat Kara ise, orman yangınlarından zarar gören vatandaşlara devletin sahip çıktığını, zararların tanzim edildiğini belirtti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle