Hoşgeldiniz  

Kumluca’da içme suyu çalışması

Semih Köken | 14 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kumluca’da içme suyu çalışması

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Kumluca Belen Mahallesi içme suyu ishale hattı çalışması devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ana dağıtım deposu yapılacak alanda hafriyat çalışmaları öncesi tören düzenlendi. Törene, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, yüklenici firma çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Törende Kuran okundu, dua edildi, kurban kesildi.

Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran yaptığı açıklamada; “Büyükşehir Belediyesi Erentepe, İncircik, Güzören, Belen, Yeşilköy, Yazır ve Adrasan mahallelerinin içme suyu ihtiyacı karşılayacak projenin çalışmalarına nisan ayı içinde başladı. Bu mahallelerimiz kod olarak yüksek. Bu yüzden içme suyu ulaştırmak zor oluyordu. Yaklaşık 92 kilometre uzaklıktaki Karaağaç su kaynağından içme suyu getirmeye karar verildi. Şimdi bu çalışmalar hızla devam ediyor. 112 kilometre içme suyu borusu döşenecek. Çalışmalar bir yıl içinde tamamlanacak” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle