Hoşgeldiniz  

Kumluca’da futbol şöleni

Semih Köken | 13 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kumluca’da futbol şöleni

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) İl Temsilciliği ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından organize edilen ‘U-12 Hüsamettin Çetinkaya’ ve ‘U-11 Mahmut Esen’ Minikler Futbol Ligi ödül töreniyle sona erdi.

Kumluca’da düzenlenen ‘U-12 Hüsamettin Çetinkaya’ ve ‘U-11 Mahmut Esen’ Minikler Futbol Ligi’nde Finike Belediyespor, Demre Belediyespor, Kınıkspor ve Kumluca Belediyespor, Yuvaspor, Beymelekspor, Mavikentspor ve 1923 Kaşspor takımları mücadele etti. Turnuvanın kapanışında konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, minik futbolcuların centilmenlik çerçevesinde mücadele ettiklerini belirtti.

Çocukların ileride başarılı birer sporcu, sağlıklı birer birey olarak yetişmelerinin önemine işaret eden Başkan Çetinkaya, “Çocuklarımızın daha sağlıklı bir hayat sürmeleri için küçük yaşlarda spora başlamaları çok güzel bir davranış. Bu konuda en büyük iş ailelere düşüyor” dedi.

Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe de, müsabakaların U-12 Hüsamettin Çetinkaya minikler futbol ligiyle başladığını, U-11 Mahmut Esen minikler futbol ligiyle tamamlandığını belirterek, her iki liginde birbirinden güzel ve heyecanlı maçlara sahne olduğunu söyledi. Konuşmalarından ardından tüm takımlara kupa ve hediyeler verildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle