Hoşgeldiniz  

Korkuteli’de Tarhana Şenliği

Semih Köken | 22 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Korkuteli’de Tarhana Şenliği

ANTALYA’nın Korkuteli İlçesi’ne bağlı Yelten Mahallesi’nde Tarhana Şenliği düzenlendi.

Korkuteli Belediyesi, Yelten Mahalle Muhtarlığı ve Yelten Kültür Yardımlaşma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği işbirliğinde Yelten Mahallesi Sarı Pınar Yaylası’nda Tarhana Şenliği düzenlendi. Şenliğe, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Milletvekili Mustafa Akaydın, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Şenlikte konuşan Belediye Başkanı Hasan Gökce, “Köylerimizdeki insanlarımızın yaşam biçimlerini ticari meta olarak sunup, turizm metası haline getirip, gelir kaynaklarını çeşitlendirip, yaşam standartlarını yükseltme çabamıza da bu türden etkinliklerin büyük katkısı olabileceğini düşünüyoruz. Toplumsal, sosyolojik bir takım güzelliklerimizin gelecek nesillere intikali için bu tür özel günlerin sahiplenilip, yaşatılması ve yaygınlaştırılması gerekiyor” dedi.

Konuşmaların ardından yerel sanatçılar Fatih Burdurlu ve Çağlar Yağız konser verdi. Şenlik çeşitli ikramların yapılmasıyla sona erdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle