Hoşgeldiniz  

Korkuteli’de şiddetli yağış sele neden oldu

Semih Köken | 05 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Korkuteli’de şiddetli yağış sele neden oldu

ANTALYA’nın Korkuteli İlçesi’ne bağlı Sülekler Mahallesi’nde etkili olan şiddetli yağış sele neden oldu. Sel suları tarım alanlarıyla meyve bahçelerine doldu.

Korkuteli’ne bağlı Sülekler Mahallesi’nde dün öğleden sonra şiddetli yağmur etkili oldu. Yaklaşık yarım saat etkili olan yağış nedeniyle Sülekler Deresi taşarken, sel meydana geldi. Sel suları fasulye, domates, biber ve patlıcan ile başta şeftali olmak üzere erik, kayısı ve elma bahçelerine doldu. Suların sürüklediği molozlar cadde ve sokaklarla sebze ve meyve ekili alanlara yığıldı. Taşan sel suları Korkuteli- Tefenni yolunu da etkisine aldı. Yaklaşık 3 saat boyunca yol trafiğe kapanırken, onlarca araç yollarda mahsur kaldı. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu yol trafiğe açıldı.

DSİ MÜDÜRÜ BÖLGEYİ ZİYARET ETTİ

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Bölge Müdür Yardımcısı Yüksel Tazegül, Makina İmalat ve Donatım Şube Müdürü Hasan Hüseyin Öz ve Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ile birlikte Sülekler Mahallesi’ni ziyaret etti. Sülekler Deresi’ndeki çalışmaları inceleyen Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, vatandaşın yanında olduklarını ve Sülekler Mahallesi’ne her türlü desteği vereceklerini söyledi. Coşkun, “Bir daha Sülekler Mahallesi’nin böyle bir felakete uğramaması için neler yapılabilir bunun tespitini yapıyoruz. Taşkının olduğu saatten sonra ekiplerimiz gece de çalıştı. Şu an ekiplerimiz dört koldan dere genişletme çalışmalarını hızlı şekilde sürdürüyor” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle