Hoşgeldiniz  

Konyaaltı’nda çocuklar eğlenirken öğreniyor

Semih Köken | 17 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Konyaaltı’nda çocuklar eğlenirken öğreniyor

KONYAALTI Belediyesi, çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirebilmesi için açtığı kurslarda çocuklar, kişisel gelişimi arttıracak kurslarla hem öğreniyor hem de eğlenceli vakit geçiriyor.

Konyaaltı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) yaz dönemi kurslarıyla devam ediyor. KONSEM Liman ve Gürsu Şubeleri’nde 2 bin 313 öğrenci, 66 kursta 19 ayrı branşta aldıkları eğitimler ile yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirme fırsatı buluyor. 5 ile 14 yaş arası öğrenciler, kurslarda hem eğlenirken hem de öğreniyor. Çocuklar, halk oyunları, jimnastik, zumba, drama ve bale derslerinde eğlenceli dakikalar geçiriyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaz dönemi kurslarının özellikle çocuklar için çok faydalı olduğu söyledi. Başkan Böcek, 3 ay gibi bir tatil süresince çocuklarının evde sıkılmamaları gerektiğine dikkati çekerek, “Her branştan kurslarımız ile çocuklarımızın kişisel gelişimine katkı sunmaya çalışıyoruz. Kurslarımızdaki sosyal aktiviteler ile öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçiriyor. Yaz kurslarımızdan 2 bin 313 öğrencimiz eğitim alıyor” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle