Hoşgeldiniz  

Konyaaltı’na ATM parkı ve kapalı pazar yapılacak

Semih Köken | 26 Ağustos 2016 | Gündem A- A+

Konyaaltı’na ATM parkı ve kapalı pazar yapılacak

KONYAALTI Belediyesi, Öğretmenevleri Mahallesi’nde kapalı semt pazarı Uncu Ali Parkı içersinde ise ATM parkı yapımı için çalışma başlattı.

Konyaaltı Belediyesi, modern kent yapısının bir parçası haline gelen kapalı semt pazarı sayısını artırıyor. İlçe genelinde 5 adet kapalı semt pazarı inşa eden Konyaaltı Belediyesi, 6’ncısı için proje çalışmalarını tamamladı. Öğretmenevleri Mahallesi’nde kurulan pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, söz verdiği kapalı semt pazarının startını verdiklerini söyledi.

Başkan Böcek, çarşamba günleri kurulacak olan Öğretmeneveleri Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nın proje hazırlıklarını tamamladıklarını kaydetti. Başkan Böcek, 2 bin 780 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan pazar içersinde zabıta hizmet binası, bay bayan ve engelli vatandaşlar için tuvaletler ve çay ocağının da yer alacağını kaydetti. Başkan Muhittin Böcek, tüm bunlarla birlikte basketbol, voleybol ve tenis gibi spor faaliyetleri içinde uygun olarak planlan pazarın bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılacağını söyledi.

ATM PARKININ İKİNCİSİ UNCU ALİ PARKINA

ATM parkı projesiyle de bir ilke imza atan Konyaaltı Belediyesi, örnek olan bu projenin ikincisi için kolları sıvadı. Konyaaltı Belediyesi, Uncalı Caddesi üzerinde yer alan Uncu Ali Parkı içersine inşa edilecek olan ATM parkının ikincisi için proje çalışmalarını tamamladı. 13 farklı bankaya ait para makinesinin yer aldığı ATM parkında yaşlı ve engelli vatandaşların da kullanımına uygun kaldırım ve otoparkta buluyor. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Başkan Böcek, bu projenin diğer birçok yerel yönetimler tarafından da örnek alındığını söyledi. Farklı bankalara ait ATM’lerin şehrin gelişi güzel yerlerinde konuşlandırılmasını hem güvenlik hem de görüntü kirliliği açısından sakıncalı gördüklerini dile getiren Başkan Böcek, uygulamaya koydukları projeyle bu ATM’leri belli bir alanda topladıklarını kaydetti. Vatandaşa, kullanım açısından da son derece kolaylık sağlayan ATM parkının ikincisinin yapımı için ihale sürecini başlattıklarını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle