Hoşgeldiniz  

Konyaaltı Kaymakamı Keklik. Oda Başkanlarıyla Buluştu

Semih Köken | 28 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Konyaaltı Kaymakamı Keklik. Oda Başkanlarıyla Buluştu

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere başkanlığında, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik oda başkanları ile bir araya geldi.

Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, AESOB Başkanı Adlıhan Dere başkanlığında oda başkanlarıyla buluştu. AESOB toplantı salonunda gerçekleşen programda Konyaaltı ilçe Jandarma Komutanı Semih Karakaş, ilçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Güllü, Toplum Sağlığı Merkezi ilçe Müdürü Dr. Derya Yıldız, Tarım Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Canan Otruş, ilçe Sağlık Müdürü Dr. Sıdıka Birgül Yılmaz, Vakıf Müdürü Bayram Şahin, Yazı İşleri Müdürü Neriman Tekin oda başkanları ile bir araya geldi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Kaymakam Keklik ile göreve başladığı günden bu yana defalarca çalışma fırsatı bulduğunu ifade ederek, “AESOB olarak yaklaşık 75 bin, Konyaaltı ilçesinde ise 2 bin 447 esnaf ile faaliyet göstermekteyiz. Keklik gibi değerli ve çalışkan yöneticilerle oda başkanlarımı buluşturup, sorunlarımıza daha hızlı çözümler bulabilmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Keklik: “Konyaaltı Antalya‘nın en başarılı ilçesi”

Konyaaltı ilçesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Keklik, “Konyaaltıilçemiz Türkiye‘mizin en güzel ilçelerinden bir tanesidir. 1994 yılında Belediye, 2008 yılında da ilçe olan Konyaaltı, sürekli artan nüfusuyla bugün 164 bin 332 oldu. Ayrıca sınav sonuçları okuma oranıyla Konyaaltı şuanda Antalya‘nın en başarılı ilçesidir. Okullarımız, sağlık kuruluşlarımız, emniyet ve jandarma ekiplerimiz ile Konyaaltıilçesi için her zaman çalışmaktayız. Çevre Sağlığı Birimimiz ile Konyaaltı sahilinin belirlenen noktalarından sürekli olarak deniz suyu izlenerek testler yapılıyor. Toplam yüz ölçümü 562 kilometre kare olan Konyaaltı ilçesi önemli bir tarımsal alana sahiptir. Saklıkent Kayak merkezi ve Batı Çevre yolu ilçemiz açısından oldukça önemli yatırımlardır. Boğaçayı Projesi ve Konyaaltı sahil projesinin de ilçemize güzellik katacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu. Program sonrasında KonyaaltıKaymakamı İbrahim Keklik ve beraberindekiler, AESOB bünyesinde toplantıya katılan oda başkanının sorularını cevapladı. Soru, cevapların ardından AESOB Başkanı Adlıhan Dere, katılımcılara plaket takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle