Hoşgeldiniz  

Konyaaltı Belediyesi ‘kedi barınağı’ inşasına başladı

Semih Köken | 24 Ocak 2018 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Konyaaltı Belediyesi ‘kedi barınağı’ inşasına başladı

KONYAALTI Belediyesi, Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi çatısı altında kedi barınağı yapımına başladı.

Teknolojik donanımlı ameliyathane ve muayenene odaları ile her türlü kanser ve kırık-çıktık tedavisinin yapılabildiği Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 360 metrekare alana kedi barınağı inşa ediliyor. 350 kafesin yer alacağı alanda, 450 kedi barınacak. Barınakta 3 yoğun bakım, banyo ve karantina odaları ile kedi oyun parkı bulunacak.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sokak hayvanlarıyla ilgili olarak ilçede birçok ilke imza attıklarını söyledi. Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kanserden kırık-çıkık tedavisine kadar pek çok işlemin yapılabildiğine dikkati çeken Başkan Muhittin Böcek, bu yönüyle barınağın Türkiye’de ilk üç arasında gösterildiğini bildirdi. Buradaki başarı çıtasını daha da yukarı taşımak istediklerini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, hayvan barınağı çatısı altında kedi barınağı inşaatına başladıklarını kaydetti.

Barınak içerisinde kediler için ayrılan bölümün ihtiyacı karşılamaya yetmediğini belirten Başkan Böcek, yeni inşa edilecek kedi barınağıyla bu sorunu çözeceklerini söyledi. 450 kedi kapasiteli barınağın son derece modern ve teknolojik altyapıya sahip olduğunu dile getiren Muhittin Böcek, bu barınağın yıl içerisinde hizmete açılacağını vurguladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle