Hoşgeldiniz  

Konyaaltı Belediyesi güreşçisi Balaban, başpehlivan…

SEMİH KÖKEN | 28 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Gündem, Spor A- A+

Konyaaltı Belediyesi’nin güreşçisi İsmail Balaban, Sultangazi Belediyesi’nin bu yıl 5’incisini düzenlediği Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan oldu.

Aralarında Kırkpınar’ın ünlü başpehlivanlarının da bulunduğu 296 güreşçinin mücadele ettiği  Sultangazi Belediyesi Yağlı Güreşleri’nde, Konyaaltı Belediyesi’nin güreşçisi İsmail Balaban, başpehlivan oldu. Aralarında Kırkpınar’ın ünlü başpehlivanlarının da bulunduğu 296 güreşçi Sultangazi Belediyesi Yağlı Güreşleri’nde 13 boyda kol bağladı.

Pehlivanların kıyasıya mücadele ettiği güreşlerde, İsmail Balaban ve Ünal Karaman finale yükselen isim oldu. Zorlu ve çekişmeli geçen final karşılaşmasında rakibini yenen İsmail Balaban, Sultangazi Belediyesi Yağlı Güreşleri’nin de başpehlivanı oldu.

2013 yılı Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde başpehlivan olan ve Antalya’ya altın kemer getiren Konyaaltı Belediyespor güreşçisi İsmail Balaban’ın her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Böcek, İsmail Balaban’ın ata sporumuzun en büyük temsilcilerinden olduğunu söyledi. Son olarak Sultangazi Belediyesi Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan olan İsmail Balaban’ı gönülden kutladığını ve başarılarının devamını dilediğini ifade eden Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyespor Kulübü Yöneticilerine ve  güreş antrenörü Hasan Aydın’a da ayrıca teşekkür etti. _82T8409 771A2524 771A2566

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle