Hoşgeldiniz  

Konservatuvar yaz kursları başlıyor

Semih Köken | 30 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Konservatuvar yaz kursları başlıyor

Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, ücretsiz yaz kurslarıyla Antalyalılara sanat dolu bir yaz yaşatacak. Piyano, keman, bağlama gibi enstrüman kurslarının yanı sıra tiyatro, şan ve halk oyunları eğitiminin de yer aldığı kurslara başvurular 5 Haziran’da başlıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, bu yaz da açtığı kurslarla başarılı sanatçılar kazandırmayı hedefliyor. Sanata ilgisi olanların yaz tatilini verimli kullanmalarını ve daha bilinçli bir nesil yaratarak müzik kültürü oluşturmayı amaçlayan ‘Yaz Kursları’ alanında uzman ve deneyimli öğretmenler eşliğinde gerçekleştirilecek.
YAZ, SANATLA İYİ GELECEK
Geçtiğimiz sezon 516 öğrenciye farklı sanat dallarında eğitim imkanı sağlayan İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, Antalyalılara bu yıl da ücretsiz yaz kursları ile sanat dolu bir yaz yaşatmayı hedefliyor. Başvuruların 5-23 Haziran tarihleri arasında 7-35 yaş arası başvuların yapılacağı yaz kurslarında piyano, keman, viyolonsel, gitar, mandolin, yan flüt, bağlama, ut, kanun, ney ve ritim enstrümanlarının yanı sıra tiyatro, şan, solfej, halk oyunları ve Türk Müziği solfeji gibi farklı sanat dallarında eğitim verilecek.
Vatandaşlar başvurular ile ilgili detaylı bilgiye 0 242 248 83 66 numaralı telefondan ulaşabilecek. Eğitim ise 3 Temmuz- 29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle