Hoşgeldiniz  

KONSEM’den yıl sonu sergisi

SEMİH KÖKEN | 11 Haziran 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

DSC_1568Konyaaltı Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Konyalatı Sanat Eğitimi Merkezi (KONSEM), 2014-2015 eğitim dönemi muhteşem bir sergi ile sona erdi. Liman Mahallesi’ndeki KONSEM şubesinde düzenlenen yıl sonu sergisine Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Lüksemburg Antalya Fahri Konsolosu Halit Bozabalı, kursiyerler ve aileleri katıldı. Yılsonu sergisi ilk olarak kursiyerlerin kendi diktiği kıyafetler ile yaptıkları defile ile başladı. Tek tek sahneye gelerek, kıyafetleri tanıtan kursiyerler izleyenlerden büyük beğeni topladı.

KONSEM BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK

Sergide kursiyerler resim, tezhip, dikiş-nakış, ahşap boyuma, seramik ve cam süsleri ve çeşitli branşlarda yıl boyunca yapmış oldukları el emeklerini görücüye çıkardı. Serginin açılış kurdelesini Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve davetliler kesti.  Kursiyerlerin 2014 yılında hazırladıkları el emeği ürünlerin sergilendiğini belirten Başkan Muhittin Böcek, “53 branşta açtığımız 140 kursa 8 bin 147 kursiyerimiz katıldı. Bu kurslarımız sizlerin de desteği ile büyüyerek devam edecek. Kursiyerlerimiz ve öğretmenlerinizin emeklerine sağlık” dedi.

BAŞKAN SERGİYİ GEZDİ

Başkan Muhittin Böcek, daha sonra sergiyi gezdi. Kursiyerlerin yaptığı ürünleri inceleyen Başkan Böcek, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Böcek, KONSEM öğretmelerine yıl boyunca kursiyerlere verdikleri eğitimlerden dolayı teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle