Hoşgeldiniz  

KONSEM Yaz Okulu başladı

Semih Köken | 04 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

KONSEM Yaz Okulu başladı

KONYAALTI Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezi’nde (KONSEM) ‘Yaz Okulu’ kursları 17 branşta 1800 kursiyer ile başladı.

 

Konyaaltı Belediyesi bu yaz tatilinde de öğrencilere ücretsiz yaz okulu kursları açtı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatlarıyla hazırlıklarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü gençlerin yaşam sevincini artırmak, özgüvenlerini geliştirmek amacıyla belirlenen 17 farklı branşta ‘KONSEM Yaz Okulu’ kurslarının startını verdi.

 

17 BRANŞTA YAZ OKULU

 

Kültür, sanat ve kişisel gelişim eğitiminin iç içe olduğu yaz okullarında İngilizce, Rusça, drama, bale, zumba, Türk halk oyunu, keman, piyano, gitar, satranç, resim, futbol, basketbol, tenis, okçuluk, masa tenisi ve tekvanndo gibi branşlarda yüzlerce genç hem eğleniyor, hem de öğreniyor.

 

1800 ÖĞRENCİYE YAZ OKULU

 

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 7 ile 14 yaş arası 1800 kursiyerin 3 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek olan KONSEM Yaz Okulu’nda yetenekleri ölçüsünde kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklarını söyledi. Başkan Böcek şöyle konuştu:

 

“İlçemizde hizmet veren bütün okullara iç-dış boya badanasından tadilat ve tamirat işlerine, Atatürk köşelerinden dersliklerine ve çevre düzenlemelerine varıncaya kadar belediyemizin imkanları dahilinde yerine getirmeye çalışıyoruz. Eğitim alanında her yıl binlerce çocuğumuzun eğitimine katkı sunmamızın yanında yaz tatillerini verimli geçirmeleri için spor yapıp eğlenebilecekleri hizmetleri de sunuyoruz. 1800 çocuğumuz bu yaz iki ay boyunca ücretsiz kurslarımız da eğitim görecekler.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle