Hoşgeldiniz  

KÖKEN “AFYONKARAHİSAR FETÖ DEN TEMİZLENMELİDİR”

Semih Köken | 17 Mayıs 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KÖKEN “AFYONKARAHİSAR FETÖ DEN TEMİZLENMELİDİR”

KÖKEN “AFYONKARAHİSAR FETÖ DEN TEMİZLENMELİDİR”

AK  Parti  Afyonkarahisar  Milletvekili  Aday Adayı Semih Köken Yaptığı Açıklamada“15 Temmuz Kalkışma hareketinin arkasından  başlatılan operasyonlar gözaltılar tutuklamalar Varken Afyonkarahisarda  FETÖ nün siyasi ve Bürokratik  uzantılarınında bu seçimde temizlenmesi gerekmektedir” dedi.

 

Afyonkarahisarda  FETÖ nün siyasi ve Bürokratik  uzantılarınında bu seçimde temizlenmesi gerekmektedir

 

Semih Köken Yaptığı Açıklamada“15 Temmuz Kalkışma hareketinin arkasından  başlatılan operasyonlar gözaltılar tutuklamalar Varken Afyonkarahisarda  FETÖ nün siyasi ve Bürokratik  uzantılarınında bu seçimde temizlenmesi gerekmektedir”

 

Fetö nün Kalesi gibi görünen Afyon da Fetö olayları bir türlü bitmiyor. Halkın içinde bariz olarak belli olup sonradan aklanmış olanların bu konuları dillendirmeleri bir yana Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğünün yaptığı operasyon büyük ses getirdi.B u operasyonu bile hazzedemeyenler buna  bile kulp takmayı bilebilmişlerdir. Bunun için Afyonkarahisarın bu fetö illetinden biran önce güçlü ve kararlı adımlarla kurtulmalıdır.

FETÖ cülerin elinde 49  milyon seçmen kaydı çıktı.

 

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilkini geçen yıl Eylül ayında gerçekleştirdiği FETÖ’nün gaybubet evleri operasyonuna yenisini ekledi. 28 farklı adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 2009 yılı seçmen kayıtlarını içerir 49 milyon şahsa ait kimlik ve adres bilgilerinin olduğu listeler ele geçirildiFetullahçı Terör Örgütü Soruşturması kapsamında Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü başarılı bir operasyona daha imza attı. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasından sonra gaybubet evlerinde yeniden organize olan FETÖ’cülere ikinci darbe geçtiğimiz gün vuruldu. 28 farklı adreste yapılan aramalarda, sahte kimlik yapımında kullanılan 9 aparat, 18 adet sahte kimlik, 81 cep telefonu, 70 dijital materyal, 67 bin 545 lira, 2 bin 650 dolar ve 120 euro para ele geçirildi.

Etüt merkezi açmışlar

Aralarında FETÖ’nün il imamı ve yardımcılarınında bulunduğu ve toplamda 37 şahsın gözaltına alındığı operasyonda ele geçirilenler bunlarla sınırlı kalmadı. Operasyonda 2009 yılı seçmen kayıtlarını içerir 49 milyon şahsa ait kimlik ve adres bilgilerinin olduğu listeler ele geçirildi. FETÖ’cülerin Afyonkarahisar il merkezinde Vizyon Danışmanlık Merkezi ve Ege Danışmanlık Merkezi adında 2 iş yeri açtıkları Milli Eğitim Müdürlüğüne herhangi bir bildirimde bulunmaksızın şahısların bu işyerlerini etüt merkezi olarak kullandıkları, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ek ders verildiği, bu yolla örgüte maddi destek sağlandığı tespit edildi.

FETÖ BORSASI

Ak Parti Milletvekili Sayın Şamil Tayyarın attığı tweetle ülke gündemi o gece değişmişti.

Neydi o tweet

Gaziantep’te çok ciddi FETÖ borsası var. Milyon dolarlar dönüyor. Ben bunu söylüyorum. Evet. İtirafçı adı altında iş adamlarını serbest bırakıyorlar. Türkiye’nin birçok yerinde var bu. Ben milletvekiliyim her konuşmam suç duyurusudur.Demişti

PEKİ AFYONDAKİ BORSADAN HABERİNİZ VARMI …???????

Türk insanı çok çabuk unutur onun için hatırlatmak gerekir

Veli Toprak’ın haberine göre, Beyaz TV’de yayınlanan Dinamit isimli programda konuşan Tayyar’ın ifadeleri şöyle:

Gaziantep’te çok ciddi FETÖ borsası var. Milyon dolarlar dönüyor. Ben bunu söylüyorum. Evet. İtirafçı adı altında iş adamlarını serbest bırakıyorlar. Türkiye’nin birçok yerinde var bu. Ben milletvekiliyim her konuşmam suç duyurusudur. Bununla ilgili daha bugün suç duyurusunda bulundum, HSK teftiş kuruluna. Sadece televizyonda konuşmuyorum. HSK ne yapmış? Bir yerde problem var.

“Erdoğan kuşatma altında”

Cumhurbaşkanımızın etrafı kuşatma altında. Bir ilçe başkanı var, ‘Benim kimseye minnet borcum yok, beni reis getirdi’ diyor. İl başkanı, ilçe başkanı, il müdürü böyle konuşuyor. Çünkü verilen kararlarda siyaset iradesi yok. Vekilin haberi olmadan il müdürü atarsa o vekili ciddiye alır mı? Sonra ‘Beni buraya reis getirdi’ der. En yukarının da milletvekillerinin aklını devredışı bırakan aklın, aklını alması lazım.

“Danışmanları izletmemiş, Erdoğan izledi, çıldırdı”

Ben milletvekili olarak Cumhurbaşkanı’na söylediğim şeyleri iletemiyorum. Çok özel bir kayıt götürdüm, Cumhurbaşkanı’na. İzledi, çıldırdı. Böyle bir şey nasıl olur diye. Oysa benim o kaydı bir yıl içerisinde göndermediğim danışmanı yoktu! İzletmemişler Cumhurbaşkanımıza. Onlar hâlâ ordalar. Bir yerde problem var. Sıkıntı büyük.

“Onu kim uçağa aldı”

Ben rektörün karısının mailini yayınladım. Ne diyordu FETÖ’cü o mailde; O’nun yanından ayrılma…. FETÖ’nün çok açık talimatı var burada. Sonra ne oldu, o kadın Cumhurbaşkanımızın Afrika gezisine alındı. Cumhurbaşkanımızın o mailden haberi yok. Yanındakiler? Hepsinin haberi var. Kimi kastettiğimizi herkes biliyor.

 

SON OLARAK

 

UYANIKLARIN ÇOK OLDUĞU

ŞEHREMİZDE   500 BİN TL LİK DAİREYİ  ADAMINA 95 BİN TL YE

SATANLARIN OLDUĞUNU

DUYDUNUZ  MU  ?

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle