Hoşgeldiniz  

Kızlar Saç yada Makyaj Modellerini Öğreniyor

Semih Köken | 16 Şubat 2015 | Gündem A- A+

Erkeklere nazaran bayanların saç kestirme, saça şekil verme, değişik saç modellerini deneme isteği her zaman daha fazla olur. Modanın getirdiği yeniliklere uymak için saçını sürekli farklı modellere çevirme isteği bayanlarda daha fazla olur. Özellikle kız çocukları bebekleri oynarken saç düzenleme, saç tarama, saça şekil verme gibi işlemleri oyunlarının içerisine katarlar. Artık bilgisayar karşısında zaman geçirirken de kuaför oyunları ile saça şekil verme, saçı düzenleme gibi işlemleri internet üzerinden hoyunlar sitesi ile gerçekleştirebilirler.

Çocukların eğlenirken dahi bilgi sahibi olmasını ve davranış kazanmasını amaçlayan hoyunlar.com sitesi editörleri; kuaför oyunları içerisine de bu amaca yönelik oyunları yerleştirmiş. Özellikle kız çocuklarının çok hoşuna giden oyunlar arasında; saç yapımı, saç bakımı, saç yıkama, saç kesimi, saça şekil verme, moda saç modellerini uygulama gibi seçenekleri bulabiliyorsunuz. Çocuklarının yaratıcılıklarını da ortaya çıkarma fırsatı veren bu oyunlarla bir kuaförü işletme şansınız da bulunuyor.  Kız çocukları bu oyunlarla modayı da takip ederken kendi modalarını da yaratma şansını 3D saç kesimi oyunları ile gayet başarılı grafikler eşliğinde gerçekleştirebiliyor.

Süper Kuaför Oyunu Açıklama : Süper kuaförde buraya gelen bayanların saçlarını yapacaksın, saçlarını yapmak için verilen talimatları dinlemen gerekiyor, ilk olarak saçlarını boya, daha sonra bakım yap ve saçlarını kes, bu güzel bayanı daha da güzelleştirmek istersen oyunu kusursuzca oynamalısın. En taze kuaför oyunları sitemizde sizleri bekliyor, hoyunlar ailesi bol şanslar diler.

Saç Bakım Salonu Oyunu Açıklama : Birbirinden güzel sosyetik bayanların saçını yapacağın bir kuaför işletmek ister misin? Kuaföre gelen bayanlara hizmet etmek istediğin karakteri seç ve bayanların istediği saçı kısa sürede yap. Güzel bayanın, kuaförden memnun ayrılmasını istiyorsan kusursuz bir saç yapmalısın. Oyun yüklenince, karakterini seç ve start a tıkla. Son olarak istediğin saç modelini seç ve oynamaya başla. Yeni kuaför oyunları sitemizde sizleri bekliyor, bol şanslar.

3d Saç Kes Oyunu Açıklama : 3 boyutlu oyunların bolca bulunduğu sitemizde kuaförde çalışarak buraya gelen bayanların saçını keseceksin, bayanların saçını kesmek için talimatları dinlemen gerekiyor. Bütün müşterilerin istedikleri saç modelini yaparak onları mutlu edebilir ve para kazanabilirsin. Oyun yüklenince, play now butonuna tık yaparak oynamaya başla ve hedeflenen parayı kazanarak diğer seviyelere geç. En yeni saç kesme oyunları sizi bekliyor.

Kız çocuklarının da internet üzerinden eğlenceli ve bilgi kazandırıcı oyunları rahatça oynayabileceği hoyunlar sitesi, kuaför oyunları dışında evcilik oyunları, giydirme oyunları, aşk oyunları, makyaj oyunları gibi kategorilerle de dikkat çekiyor. Özellikle çocuklar arasında kızlar henüz bu yaşlardan itibaren saç modelleri, giyimleri, makyajları ile güzel görünme telaşına giriyorlar. Bu amaçla oyunlar üzerinden de yapabileceklerini öğrenme şansını yakalıyorlar. Eğlenirken bazı davranış biçimlerini de bu oyunlar ile kazanabiliyorlar.maxresdefault6-640x360

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle