Hoşgeldiniz  

Kız Kardeşi ve Yeğenlerini Öldüren Sanığa 3 Ayrı Ağırlaştırılmış Müebbet

Semih Köken | 25 Kasım 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kız Kardeşi ve Yeğenlerini Öldüren Sanığa 3 Ayrı Ağırlaştırılmış Müebbet

Antalya‘da hamile kız kardeşi Merve Kundakçı ile 6 yaşındaki ikiz yeğenleri Fatma Nur ve Mehmet Kundakçı’yı öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan sanığa, 3 ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Bayram Demirkıran ile müşteki Bekir Kundakçı ve tarafların avukatları katıldı.

Cumhuriyet Savcısı Salim Demirci esas hakkındaki mütalaasında, Demirkıran’ın, öz kardeşi Merve Kundakçı’nın ve yanında bulunan çocukları Mehmet ve Fatma NurKundakçı ile Doyran Mahallesin’de bulunan annesinin evine kalmaya gittiğini, akşam saatlerinde yattıkları sırada bilinmeyen bir nedenle Demirkıran’ın mutfaktan aldığı 2 bıçakla önce ablası Merve’yi daha sonra ise iki yeğenini öldürdüğünü belirtti.

Demirkıran’ın kendisine yönelik bir tehlike olmadan eylemi gerçekleştirdiğine dikkati çeken Demirci, Adli Tıp Kurumu 4. Adli Tıp İhtisas Kurulunun raporuna göre sanığın suçlara karşı cezai sorumluluğunun tam olduğunun belirtildiğini vurguladı.

Sanık Demirkıran, savunmasında, akıl sağlığının yerinde olmadığını savundu. Yaşananların “kaza” olduğunu iddia eden Demirkıran, “Onlar benim her şeyimdi. Aramda bir şey yoktu, hatırladıkça kahroluyorum. Ben, kardeşim Merve’nin hamile olduğunu biliyordum. Kesinlikle bilerek yapmadım. Takdir önce Allah’ın sonra sizindir. Günlük ilaç kullanıyorum. Koğuşta bazen boş boş havaya bakmaktan boynum tutuluyor. Bilerek yapmadım, tahliyemi istiyorum.” dedi.

Mahkeme heyeti, sanık Bayram Demirkıran hakkında, kız kardeşi Merve Kundakçı, yeğenleri Fatma Nur ve Mehmet Kundakçı’yı “Kasten öldürme” suçundan ayrı ayrı 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına hükmetti. Mahkeme heyeti ayrıca sanık hakkında hiçbir indirim uygulamasına gerek olmadığına karar verdi.

Antalya’da 15 Haziran 2015 tarihinde, Konyaaltı ilçesi Doyran Mahallesi’nde oturan annesini ziyarete giden 4,5 aylık hamile Merve Kundakçı ile 6 yaşındaki ikiz çocukları, kardeşi Bayram Demirkıran tarafından bıçakla öldürülmüştü.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle