Hoşgeldiniz  

Kitap Günleri devam ediyor

Semih Köken | 14 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kitap Günleri devam ediyor

ANTALYA’nın Manavgat İlçesi’nde düzenlenen Kitap Günleri kapsamında Enver Aysever, Yılmaz Odabaşı, Ergün Poyraz ve CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara hayranları için kitap imzaladı.

 

Manavgat Belediyesi’nin kentte okuma oranını arttırmak, gençlere ve çocuklara kitap okumayı sevdirmek amacıyla düzenlediği Kitap Günleri’ne ünlü yazarlar katılmaya devam ediyor. Kitap Günleri’ne cuma günü Koray Yersüren, Dilara Keskin, Emre Gül, Yusuf Piliç, Fırat İzgi ve Meriç İzgi gibi yeni dönemin ünlü genç yazarları katıldı. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, gençler ve çocuklar ünlü yazarlarla fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.

 

Manavgat Kitap Günleri cumartesi ve pazar günü de ünlü yazarlar Enver Aysever, Yılmaz Odabaşı, Ergün Poyraz ile CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara’nın katılımıyla devam etti. Yazarlara kitap imzalatmak için gelenler uzun kuyruk oluştururken, imza sonrasında ise sohbet etme ve tanışma imkanı buldu. Kitap Günleri etkinliğinde birçok yerel ve ünlü yazar Atatürk Kültür Merkezi önünde Manavgat halkıyla buluşmaya 16 Ağustos’a kadar devam edecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle