Hoşgeldiniz  

Kırgız Kadın Sevgilisini ‘Eski Aşk Hatıraları’ Yüzünden Öldürmüş

Semih Köken | 02 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Kırgız Kadın Sevgilisini ‘Eski Aşk Hatıraları’ Yüzünden Öldürmüş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Kırgızistan uyruklu kadının erkek arkadaşını öldürmesinin altından kıskançlık ve alkol çıktı.

Kırgız Kadın Sevgilisini 'Eski Aşk Hatıraları' Yüzünden Öldürmüş, System.String[]
Antalya’nın  Manavgat ilçesinde  Kırgızistan uyruklu kadının erkek arkadaşını öldürmesinin altından kıskançlık ve alkol çıktı.  Rusya‘da daha önce evlenip boşanan ve eski kocasından iki çocuğu bulunan kadının, sevgilisinin eski aşklarını anlatmasını hazmedemediği ve erkek arkadaşını defalarca bıçakladığı ortaya çıktı.

Olay,  Manavgat Sanayi Sitesi ek bloklar 2013 Sokak’ta bir iş yerinde meydana gelmişti. İddiaya göre, bir demir doğrama atölyesinde çalışan Salim  Sarıkaya, 2 yıldır Side-Kemer’de birlikte yaşadığı  Kırgızistan uyruklu Aıgul Nurbek ile akşam birlikte mangal yakıp içki içmeye başladı. Bir süre sonra iş yerine arkadaşları M.K ve A.K ile yine Kırız uyruklu olan kadın arkadaşları geldi. Alkol alarak sohbet etmeye devam eden Salim  Sarıkaya (31) ile Aıgul Nurbek (34) eski sevgililerinden ve yaşantılarından bahsetmeye başladı. Daha önce  Rusya‘da evlenen ve eski kocasından iki çocuğu bulunan Aıgul Nurbek, iddiaya göre, sevgilisinin eski aşklarını anlatmasına sinirlenip biranda bıçakla Salim  Sarıkaya‘ya saldırdı. Diğer arkadaşları araya girmeye çalışsa da Aıgul Nurbek alkolün de etkisiyle Salim  Sarıkaya‘ya bıçağı saplamaya devam etti. Aıgul Nurbek, son bıçak darbesini de ağır yaralanan ve arkadaşları tarafından  Manavgat Devlet Hastanesine götürülmek istenen Salim  Sarıkaya araca bindirilmeye çalışırken vurdu.

Sarıkaya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Aıgul Nurbek ile olay yerinde bulunan 4 kişi gözaltına alındı. Dün gece adliyeye sevk edilen Aıgul Nurbek, tutuklanarak cezaevine gönderilirken olay anında yanında bulunan dört kişi serbest bırakıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle