Hoşgeldiniz  

Kınık Spor, Kemer Belediye Spor Dostça 3-3

Semih Köken | 27 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Kınık Spor, Kemer Belediye Spor Dostça 3-3

Antalya Süper Amatör Kümede Mücadele eden Kemer Belediye Spor Kınık Spor Deplasmanından Bir Puanla dönüyor.Kınık’ta oynanan maçta her iki takım da izleyicilere güzel goller izletirken maçı çok sayıda seyirci izledi.Arka arkaya gelen birbirinden güzel goller türbinlerden büyük alkış alırken oynan futbol da iki takım teknik heyetini oldukça heyecanlandırdı.

MaçKınıkspor’un vuruşuyla başladı. Maça hızlı başlayan Kınıkspor, 3’üncü dakikada Remzi’nin attığı golle öne geçti. Yeni Kemer Belediyespor bu gole 6’ncı dakikada Ali ile cevap verdi. 25’nci dakikada Kınıkspor’da Veli takımını yeniden öne geçiren golü attı: 2-1. Santra ile atağa geçen Yeni Kemer Belediyespor Serkan ile durumu 2-2’ye getirdi. 40’ncı dakikada Kınıksporlu Kadir, attığı şık golle durumu 3-2 yaptı. Maçın ilk yarısı böyle sona erdi. Maçın ikinci yarısı da karşılıklı ataklarla başladı. 65’inci dakikada Yeni Kemer Belediyespor’dan Doğan Can attığı golle durumu 3-3’e getirdi. Karşılaşma başka gol olmayınca bu skorla tamamlandı.
YER: Kınık İlçe Stadı
HAKEMLER: Yakup Yılmaz-Alparslan Kafata-Batuhan Kolak

 

KINIK SPOR: Metehan***, Ali Bal****, Kaan****, Berke*****, Demirhan****, Ahmet***, (dakika 61 Sercan Caz**, Veli****, Mehmet**** (dakika 63 Veysel**) Soner ***, Remzi***, (Dakika 86 tolga*) Kadir***

 

KEMER BELEDİYE SPOR: İlkay, ***, Gökhan****, Mazlum****, İzzet****, Semih****, Oğuzhan***, (dakika 56 Suat****, Yunus Yasin****, Sercan***, (Dakika 81 Ahmet**) Doğancan*****, Serkan****, Ali Baştürk**** (dakika 85 Batuhan**)

 

Goller, dakika 3 Remzi, Dakika 25 Veli ve Dakika 40 Kadir, Kınık Spor- Dakika 6 Ali Baştürk, Dakika 26 Serkan ve dakika 65 Doğancan, Kemer Belediye

SARI KARTLAR : Metehan, Veli ve Kadir Kınık Spor- İlkay, Gökhan ve Sercan Kemer Belediye

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle