Hoşgeldiniz  

KİM İNANIR KADİR BİLE İNANMAZ

SEMİH KÖKEN | 21 Ekim 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam, Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Bak sen  dötten Bacaksıza….!

Kemerdeki  totosu yere yakın iki üç tane muhterem var bunlardan biri de dün meslektaşımızın ofisini basmak gibi bir eyleme  musalla olmuş….Yanında da  Mütehaiti ile maşallah Suphanallah…Burası derebeylik mi hangi  memlekette yaşıyoruz…

Kemere geldikleri günden bu yana haklarında dedikoduların ayyuka çıktığı bu baçaksızların bu ilk olayı değil ki şimdi son olsun..

Bunların artık maaşlarına zam yapılma vakti geldi de geçti bile..Gerçi bunların maaşlarına dokundukları bile yoktur bir  arpa tarlası toplamışlar nasılsa diyerek Kemer gözcü Gazetesine yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum….

 

Bu günkü manşetimizi okudunuz sanırım

“KEMER, AK BELEDiYECiLiK iLE TANIŞMALI!..”

Özgür Kurga kardeşimiz böyle bir açıklama yapmış yapmışta çok ibretlik işler var içinde…

200 4 yılından itibaren iktidarın bir türlü kalesi olamayan Kemerde bu sefer ipi göğüsleriz temennisi ile çıkılan yollar her zaman kaypak kaygan ve bir o kadar da vıcık vıcık ilişkiler yüzünden bertaraf olup gidiyor.

Şimdi Kemerdeki Ak Parti Profiline bir bakın hele…

Bunun için birinci sayfadan bir resim paylaştım.

Kemer ak parti Kurmayları düşman çatlatıyor diyerek..

O masada oturanların hepsi  inanın hepsi 2014 yerel seçimlerinde Mustafa Gül ün  yanında yer alan zatlardı…

Birisi 100 bin dolar alırken birisi işe adamını mı sokturmadı.. Neler neler…

Şimdi bu kadro kalkmış Kemerde Ak Partiyi iktidar yapmak için uğraşıyor..

Buna kim inanır…

Tabik ki Kadir inanır bile inanmaz dötü ile güler….

Aslında bunların hepsi seçmene bir mesaj ..

Bakın biz bir aradayız yarın öbür gün istediğimiz olmazsa birlikte karşı tarafa geçeriz imasından başka bir şey değil çünkü inanç olmayan yerde  Zafer beklemek deve ye hendek atlatmaya benzer….

İlçe Başkanlığının  nasıl alındığını bildiğimiz için fazla yaralarını derinleştirmeyelim..Çünkü fiyatlarını artıranlar ipoteklerini çoğaltanlar aynı karede olunca malzemede bol çıkıyor tabii ama Ak Parti için acı bir olay ..

Çünkü gerçekten bu partiye oy vermiş  gönül vermişlerin hemen hemen hepsini küstüren ötekileştiren  bu zihniyetin durumu ortada fazla söze gerek yokken birde  sağa sola çamur atmalarına tahammül edemiyorum..Çünkü minare çalanlar her hale buldukları gibi bunlara da bir kılıf uydururlar nasılsa …

Varolsun  galericiler sağolsun Tefeciler hadi bakalım yeni yetmeler dusturu ile çalışan kardeşlerim durmak yok yolmaya devam edinmişsiniz zihniyetinizi ama az kaldı. Filmin bitmesine .

Sizi  bu yerel yarışta görmek en büyük arzumuz ….

Diyerek bu konuyu kapatalımmmm

Hiç Çamyuva  da kurulu bulunan Büyükşehir ofisine yolunuz düşeniniz var mı ? Bilmiyorum..Daha önce koordinatör diyerek kolundan tutularak getirilen sonra Mezarcı başı ilan edilen sonra tekrar  Büyükşehir sorumlusu olan ihtiyarı gören bilen duyanınız var mı ne iş yapar  bu adam …Soyadından dolayı tutuluyor desem değil ama  maşallah işyerini çiftliğe çevirmiş vesselam ….

Sabah saat 9,45 dairede  kimseler yok herkes bir ehli keyf anlatamam..

Çayçısı  çorbacısı maşallah pek şen şakraklar o kadar  elaman ne yapar bilinmez ama şu gerçek ki veballeri büyük..

Biz Menderes Türeli bunları böyle  yan gelip yatsınlar her ay maaşlarını işe gitmeden çeksinler diyerek mi  seçtik..Bu deyyuslarla mı seçim alacağız bilinmez ama yapılan çok büyük bir ayıp ve  buradan da duyuruyorum bunların çeki düzen edilmesi takavitlerin gönderilip yeni bir anlayışın gelmesi gerekiyor….

Bu arada Tekirovadaki öğretmen lojmanını işgal edenlere göz yumanlar size sıra gelmeden işiniz adam gibi yapın  kimse kimsenin bey babası değil…

Burası da potemya değil….

Ayışığı nın tüm karanlıkları  aydınlatması dileyiğle

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle