Hoşgeldiniz  

Kılıçdaroğlu Kemer’e geliyor

Semih Köken | 23 Mart 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kılıçdaroğlu Kemer’e geliyor

Başkan Gül CHP’de halk günü düzenledi

Kılıçdaroğlu, Kemer’e geliyor

CHP İlçe Başkanlığı binasında halk günü düzenleyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, partililer ile sohbet etti. Başkan Gül, “14 Nisan’da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu il kadın kollarının başkanlarının toplantısına katılmak üzere Kemer’e gelecek” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Cumhuriyet Halk Partisi Kemer İlçe Başkanlığı binasında halk günü düzenledi. Başkan Gül, binaya girişinde partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökçe Bozkurt, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Can, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ünal, Başkan Mustafa Gül’e ziyareti ve böyle bir toplantı düzenlediği için teşekkür etti.

 

“ÖRNEK BİR BELEDİYEYİZ”

Başkan Gül ise , “Türkiye’de örnek bir belediyeyiz. Yasayla kapatılan belde belediyelerimizi biz açık tutuyoruz. Mahallelerimizde oluşturduğumuz temsilciliklerimizde hemşerilerimizle buluşup sorunlarını dinliyoruz. Haftanın belirli günleri Kuzdere, Çamyuva, Tekirova ve Beldibi’nde halkımızla buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Onların sorunlarını dinlerken önerilerini de not ediyoruz. Bundan sonra iki haftada bir Cuma günleri partimizin ilçe binasında da halk günleri düzenleyerek halkımızın sorunlarını ve önerilerini dinleyeceğiz” dedi.

 

KILIÇDAROĞLU GELİYOR

Toplantıda partililere bir müjde de veren Başkan Gül, “ 14 Nisan’da Kemer’de düzenlenecek toplantıda il kadın kolları başkanlarımız bir araya gelecek. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu toplantıya katılacak Kemer’imizi onurlandıracak” diye konuştu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle