Hoşgeldiniz  

KETOB Yönetim Kurulunun Türel ziyareti‏

SEMİH KÖKEN | 08 Mayıs 2014 | Gündem, Oteller, Siyaset A- A+

Dün 09.05.2014, Çarşamba günü KETOB Yönetim Kurulu, Antalya Belediye Başkanı Menderes TÜREL’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

KETOB Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar GÜL, yerel seçimlerin ardından ilerleyen günlerde Kemer’in beldelerinde bulunanturistik otellerin kurduğu  diğer  otelciler birliği dernekleri ile yerel yönetimlerde uygulanan birleşme benzeri yöntemle Kemer’de KETOB çatısı altında birleşme fikrini Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Menderes Türel’e paylaştıklarını belirtti.

Yapılan ziyarette, Kemer bölgesindeki tesislerin doğalgaz ile ilgili hizmet beklentisi içinde olduğunu  taraflarca yapılan sözleşmede Kemer’e doğalgaz getirilmesi söz konusu iken halen bu hizmetin Kemer’e gelmediğini ,aynı sektörde ve aynı amaç doğrultusunda hizmet veren Antalya’daki diğer turizm bölgelerinde bulunan turistik tesislerin , enerji maliyetleri konusunda Kemer’deki tesisler karşısında %30 oranında avantaj elde ettiklerini ve bunun rekabeti ciddi anlamda olumsuz etkilediğini , Kemer’de doğalgaz için iyi bir tüketici potansiyeli olduğunu ve konaklama tesislerinin doğalgaza geçmeye hazır olduklarını bilgisini Sn. Türel’e aktardıklarını ve bu konuda kendisinden destek beklediklerini değindi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Menderes TÜREL, KETOB Yönetim Kuruluna nazik ziyaretleri için teşekkür ederek bölgedeki birliklerin birleşmesinin bölge turizminin gelişimine faydası olacağına değinerek,doğalgaz ile  ilgili  kurum yetkilileri ile görüşme yapacağını belirtti.

Ziyarette KETOB Yön. Kur. Başkanı Tayyar GÜL’ e, Y.K Başkan Yardımcısı Metin PELTEK ve Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Akıltopu, Kasım Dinçer SARIKAYA, Osman KAFADAR, Yakup ÇEKMEN,Mahmut CEYLAN eşlik etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle