Hoşgeldiniz  

KETOB TAN BAŞKAN GÜLE ZİYARET

SEMİH KÖKEN | 16 Nisan 2014 | Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

KETOB Yeni Yönetim Kurulu ve TUROFED Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Osman AYIK ile birlikte, yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini iletmek için Kemer Belediyesi Başkanı Sn. Mustafa GÜL’ü makamında ziyaret etti.

KETOB Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Tayyar GÜL, Dernek Genel Kurul Toplantısı’na verdiği destekten dolayı Kemer Belediyesi Başkanı Sn. Mustafa GÜL’e teşekkür ederek Yeni Yönetim Kurulu olarak bölge turizminin gelişimine katkı sağlamak için Kemer Belediyesi ile işbirliği içinde çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Gerçekleştirilen ziyarette KETOB Yön. Kur. Başkanı Tayyar GÜL, Ketob’un Kuğulu Park’ta bölge turizmcilerini, esnaf ve yerel halkı bir araya getirerek sezon öncesi birlik ve beraberliğin güçlenmesi amacıyla organize ettiği geleneksel “Yaza Merhaba Şenlikleri” ne Kemer Belediye Başkanı Sn. Mustafa Gül’ü davet etti.

Ziyarete KETOB Bşk.Tayyar GÜL, TUROFED Bşk.Osman Ayık, KETOB Y.K Üyesi Selçuk Akıltopu, KETOB Y.K Üyeleri Murat Kalaycı, Mahmut Ceylan, Mesut Kaplan, Osman Kafadar, Kasım Dinçer Sarıkaya katıldı.1512177_705720339471764_6424105229703017365_o

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle