Hoşgeldiniz  

Kepez’e 5 yıldızlı huzurevi açılıyor

Semih Köken | 24 Ocak 2018 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kepez’e 5 yıldızlı huzurevi açılıyor

KEPEZ Belediyesi Şevkat ve Huzurevi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımlarıyla 26 Ocak Cuma günü hizmete açılacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün seçimlerde vaat ettiği 70 projeden biri olan Şevkat ve Huzurevi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılacağı törenle 26 Ocak Cuma günü saat 14.30’da açılacak. Kütükçü Mahallesi Şelale Caddesi’nde 2 bin 400 metrekarelik alan üzerine kurulan 50 odalı huzurevi yaşlılara günübirlik ve aylık konaklama imkanı sağlayacak.

MİMARİSİ DARÜLACEZE’DEN

Kepez Belediyesi Şevkat ve Huzurevi’nin yapımında İstanbul’daki tarihi Darülaceze mimarisinden esinlenildi. Şevkat ve Huzurevi modern ve klasik Türk mimarisi izleri de taşıyor. Tek katlı, iç bahçesinde dinlenme yerleri, yürüyüş parkurları, pasif sporların yapılacağı alanlar ve sohbet kamelyalarının olduğu huzurlu bir mekan yaşlıları bekliyor.

50 YATAK KAPASİTELİ

Yaşlıların huzurlu bir ortamda yaşamlarını idame ettirebilmeleri için tasarlanan Şevkat ve Huzurevi’nde televizyon odaları, kütüphane, hobi atölyeleri, dinlenme mekanları, revir, hemşire odası, ibadethane, yemekhane, psikolog ve diyetisyen odaları, idari ofisler, çamaşırhane yer alıyor. 50 yatak kapasiteli huzurevi 60 yaş ve üzeri misafirleri ağırlayacak. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, cuma günü gerçekleştirilecek açılışa tüm Antalyalıları davet etti.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle