Hoşgeldiniz  

Kepez’de okçuluk kursu açıldı

Semih Köken | 18 Ocak 2018 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kepez’de okçuluk kursu açıldı

KEPEZ Belediyesi, güreş, yüzme ve atlı binicilikten sonra geleneksel ata sporu okçuluk kursu açtı.

KEPEZ BELEDIYESI, GURES, YUZME VE ATLI BINICILIKTEN SONRA GELENEKSEL ATA SPORU OKCULUK KURSU ACTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Kepez Belediyesi Turgut Özal Spor Salonu’nda açılan okçuluk kursunun 40 kişilik kontenjanı kısa sürede doldu. Ücretsiz okçuluk kursu için salonda 10 hedefin ve 10 yay takımının yer aldığı bir antrenman alanı oluşturuldu. Okçuluk Antrenörü Zekeriya Çebeci tarafından bu alanda 10 ila 60 yaş arasındaki kursiyerlere, 10’ar kişilik gruplar halinde haftanın farklı gün ve saatlerinde eğitim verilecek.

 

ÖNCE KURS, SONRA ŞUBESİ AÇILACAK

KEPEZ BELEDIYESI, GURES, YUZME VE ATLI BINICILIKTEN SONRA GELENEKSEL ATA SPORU OKCULUK KURSU ACTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de meclis üyeleriyle beraber eğitimin başladığı okçuluk kursunun antrenman salonunu ziyaret etti. Hedefe ok atışı da yapan Başkan Tütüncü, “Belediyemiz, geleneksel sporları vatandaşlarımızla buluşturmaya önem veriyor. Bu anlayışla geleneksel sporlara ilişkin yeni bir imkan daha oluşturarak, okçuluk kursunu da açtık. Hemşehrilerimiz okçulukla ilgili kurs alacaklar. Bu spora ilçemizde bir ilgi oluşacak. Daha sonra da spor kulübümüz bünyesinde okçuluk şubesini açacağız” dedi.

 

SPORA KATKI SAĞLANACAK

 

Turgut Özal Spor Salonu’nda açtıkları okçuluk kursunda, eğitimlerin başladığını anımsatan Tütüncü, “Bu kursu, önemli bir gençlik ve spor hizmeti olarak görüyoruz. Okçuluk kursumuz, geleneksel sporlarımızın yaşatılması, amatör spora katkı sağlaması ve halkımızın sosyalleşmesi adına önemli bir çalışma olacak” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle