Hoşgeldiniz  

KEMİAD’DAN KEMER KAYMAKAMI FESLİHAN’A ZİYARET

Semih Köken | 03 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

KEMİAD’DAN KEMER KAYMAKAMI FESLİHAN’A ZİYARET

KEMİAD ( Kemer Turizmcileri ve İş Adamları Derneği ) Yönetimi Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan’ı makamında ziyaret etti.

Kemer’de yer alan son dönem Başkan Özgür Kurga ve yeni yönetimi ile birlikte çalışmalarını hızlandıran KEMİAD (Kemer Turizmcileri ve İş Adamları Derneği ) Başkan Özgür Kurga ve Yönetim Kurulu ile birlikte Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette yeni yönetime başarı dileklerini ileten Kaymakam Feslihan, Başkan Özgür Kurga ve Yönetim Kurulu üyelerini kutlayarak, başarı dileklerinde bulundu. Feslihan“ KEMİAD İlçemizde sivil toplum kuruluşları içerisinde çok önemli fonksiyonları ve yeri olan bir sivil toplum örgütü. Bu anlamda yeni yönetimi ile birlikte ziyaretimize geldiler. Yeni yönetimde görev alan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

KEMAİD Başkanı Özgür Kurga ise ziyarette yaptığı açıklamasında, “ Yeni Yönetim kurulumuz ile birlikte baştan ilçemiz olmak üzere Antalya genelinde ziyaretlerimize başlamış bulunmaktayız. Bu amaçla ilk ziyaretimizi Kemer Kaymakamlığına ve değerli Kaymakamımız Mustafa Cihad Feslihan Bey’e yapıyoruz. Yakın ilgileri için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra yapacağımız projelerimizde Kaymakamlığımızdan da alacağımız değerli katkı ve işbirliği çerçevesinde,  Kemer İş dünyası olarak öneri ve projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

kaymakam_kemiad1

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle