Hoşgeldiniz  

Kemerspor’dan 2 futbolcu aday kadroda

Semih Köken | 18 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Kemerspor’dan 2 futbolcu aday kadroda

SPOR Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Kemerspor 2003’ün 2 futbolcusu 3’üncü Lig karmasına katılma hakkı kazandı.

Kemerspor 2003’ten geçen yılın gol kralı, bu yıl da gol kralı adayları arasında bulunan forvet Umut Dilek ile ligin ikinci yarısında Anadolu Selçuklu Spor’dan kiralanan stoper Zekeriya Çakırca, Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takım antrenörleri gözetiminde 18-19 Nisan tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan 3’üncü Lig karmasına seçildi. Milli takım antrenörleri ve TFF bölge antrenörlerinin sezon başından bu yana izlediği maçlar sonucunda belirlenen isimlerin yer alacağı karşılaşmalar ile milli takımlar havuzunun genişletilmesi hedefleniyor.

Kemerspor 2003 Başkanı İsmail Selami Minta, “Seçilen aday kadroda kulübümüzün 2 sporcu ile temsil edilmesi bizleri gururlandırdı. Kemerspor 2003 yönetimi olarak genç sporcularımıza elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz ve kadrolarımızı genellikle bu futbolcularla oluşturuyoruz. Düzenlenecek olan organizasyonda sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle