Hoşgeldiniz  

Kemerspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Semih Köken | 21 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Kemerspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

SPOR Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele edecek Kemerspor 2003 yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen yıl ligi 7’nci tamamlayan Kemerspor 2003, Tefenni’deki kampın ardından Kemer’e döndü. Dr. Fehmi Öncel Stadı’nda çalışmalarını sürdüren Kemerspor 2003, bu akşam Antalyaspor U-21 takımı ile hazırlık maçı yapacak. Karşılaşmanın ardından gece yola çıkacak takım, hazırlık çalışmalarını Nevşehir’de devam ettirecek.
SPOR TOTO 3'UNCU LIG 2'NCI GRUP'TA MUCADELE EDECEK KEMERSPOR 2003 YENI SEZON HAZIRLIKLARINI SURDURUYOR.(MEHMET AKDULGER-DURMUS CAN-ALI GURAL ERDEM)(FOTO:KEMER-DHA)
Takımın çalışmalarını izleyen Kemerspor 2003 Başkan Yardımcısı Durmuş Can, kamp ve çalışmalarla ilgili Teknik Direktör Mehmet Akdülger’den ve menajer Ali Güral Erdem’den bilgi aldı. Takımın kadrosunun şekillenmeye başladığını söyleyen Durmuş Can, “Son kampımızı Nevşehir’in Avanos bölgesinde gerçekleştireceğiz. Bu kampa 31 kişilik bir kadro ile gideceğiz ve en az 5 hazırlık maçı yapacağız. 2 hafta sürecek olan kampımızın ardından takımımız Kemer’e gelecek ve lig hazırlıklarını burada tamamlayacağız” dedi.

Takıma destek verenlere teşekkür eden Başkan Yardımcısı Can, yeni sezonda taraftarların stadı doldurmasını beklediklerini kaydederek, onlara güçlü bir takım izletmek istediklerini vurguladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle