Hoşgeldiniz  

Kemerspor’da Minta güven tazeledi

Semih Köken | 09 Temmuz 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemerspor’da Minta güven tazeledi

KEMERSPOR 2003’ün olağanüstü genel kurulunda mevcut başkan İsmail Selami Minta yeniden seçildi.

Kemerspor 2003’ün Tekirova Mahallesi’ndeki tesislerinde yapılan kuruluna, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, Kulüp Başkanı İsmail Selami Minta ve eski yönetim kurulu üyeleri katıldı. Minta, kurulda yaptığı konuşmada kulübü Tekirova Belediyespor adı ile devraldıklarında borç içerisinde olduğunu belirterek, bugüne kadar desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür etti. Kulübün kendine gelmesi sürecinde yönetim kurulu ile çok çalıştıklarını belirten Minta, kulübün herhangi bir geliri olmadığını ve bağışlarla ve hayırseverlerin destekleriyle ayakta kaldığını söyledi.

Minta, Türkiye’nin çeşitli ilçelerindeki kulüplerin güzel statları olduğunu da anlatırken, “Gittiğimiz yerlerde beni görenler bana esprili olarak ‘Kemer’in teneke stadı var’ diyorlar. Saç kaplamalı stadımız var. Biz artık Kemer’e stat kazandırmanın mücadelesine de girdik. İlçe merkezinde bir stat var. Bununla ilgili çalışma yapmak istedik. Ama bazı kişiler stadın altına ticari amaçlı alışveriş merkezleri kurulacağını iddia edince olmadı. Yerel idarenin desteğiyle yer bulup yeni bir stat yapacağız ve takımımızı ikinci lige çıkaracağız” diye konuştu.

Yapılan seçimin ardından yeniden göreve seçilen Minta, destek verenlere teşekkür etti. Tek listeyle gidilen seçimlerde İsmail Selami Minta başkanlığındaki yönetim Durmuş Can, Fevzi Taş, Fesih Tamince, Abdullah Sek, Mehmet Dilveren, Şefik Öz, Sabri Ünver, Emin Kemal Hesapçıoğlu, Cumhur Arıcı, Salih Peker, Çetin Çakallıoğlu, Emin Gül, Osman Minta, Ahmet Ali Tuncer, Eyüp Karacan ve Mehmet Özdemir’den oluştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle