Hoşgeldiniz  

Kemerspor’a Sahip Çıkalım

Semih Köken | 24 Eylül 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Milli Piyango İdaresiyle ortaklaşa otomobil çekilişi yapacak olan Kemerspor’a tam destek verdi. Toplamda 10 bin biletin satılacağı piyango çekilişiyle ilgili Kemer halkına seslenen Başkan Gül, “Bir bilet alalım, Kemerspor’a destek olalım” dedi.

1990’lı yıllarda ki takım ve yönetici ruhuyla, Kemerspor’un bir üst lige çıkması için kulübe maddi destek sağlanması gerektiğini ifade eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “ önceki adı Tekirovaspor olan takımımızıçok ciddi borçlarıyla devir alıp, ilk iş olarak adını Kemerspor yaptık ve borçlarından arındırmaya başladık. Kemerspor gerçekten çok mütevazi bir takım. Sırf gösteriş olsun diye, 1’inci veya 2’inci ligden profesyonel futbolcu transferi yerine, amatör takımlardan futbolcu transferleri yapan kulübümüz, mütevazi bir takım olgusunu herkese aşılamıştır” dedi.

KEMERSPOR’A DESTEK OLMALIYIZ

Kulüp yöneticilerinin fedakar çalışmalarını, futbolcuların ise özverili mücadelesini asla görmezden gelemeyiz diyen Kemer Belediye BaşkanıMustafa Gül, “Sonuç ne olursa olsun, takımımızın maddi desteğe ihtiyacıolduğunu düşünüyorum. Sadece iddia gelirleriyle Kemerspor’umuzun başarılıolmayacağını gördük ve aylardır Milli Piyango İdaresiyle yaptığımız görüşmelerin neticesinde, 29 Ekim 2015’de araba çekilişiyle takımımıza destek olarak, sahip çıkmak istedik” dedi.

BİR BİLET ALALIM, KEMERSPOR’A DESTEK OLALIM

Kemer’in ve Kemer’lilerin Kemerspor’dan başka bir takımının olmadığını ifade eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Reytingi yüksek, her futbolcunun güvenle bakarak transfer olmak istediği bir kulüp haline gelen Kemerspor için, yapılacak olan bu çekilişe halkımızın duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum. Normalde bir Milli Piyango bileti aldığımızda milyonda 1 şans yakalamaya çalışırken, Kemerspor’un yapacağı otomobil çekilişinde ise, 10 bin bilet satışa çıktı ve dolayısıyla bilet alacak olan arkadaşlarımızın da çok yüksek şansı olacaktır” diyerek, Kemer halkını Kemerspoar’a destek olmak üzere, bir bilet almaya davet etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle