Hoşgeldiniz  

“Kemerspor 2003’le hiç bir bağımız kalmamıştır”

Semih Köken | 20 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

“Kemerspor 2003’le hiç bir bağımız kalmamıştır”
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül açıkladı:

‘Kemerspor 2003’le hiç

bir bağımız kalmamıştır

​”​

 

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemerspor 2003’e tüm desteği çektiklerini açıkladı.   Gül, “ Kulüp Başkanı İsmail Selami Minta, Kemer Belediyesi’nin takıma herhangi bir katkısının olmadığını beyan etmiş. Buyursunlar takımı kendi arkadaşlarıyla yönetsinler” dedi.

Kemer Belediyesi, Kemerspor 2003 Futbol Takımı ile tüm bağlarını kopardı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı açıklamada, kulüp başkanının vefasız tutumunun bu kararı almasına neden olduğunu söyledi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”

Kemer’de spora geçmişten beri destek verdiklerini kaydeden Başkan Gül, “Kemer’de 2 tane profesyonel takım vardı. Yeni Kemer Belediyespor BAL Ligi’ne çıkmıştı ama iki takım Kemer’e ağır gelir diye bu takımı BAL Ligi’ne çıkarmadık. Kemerspor 2003 yönetimi de ‘bize sahip çıkın’ dedi biz de sahiplendik. Zamanında Kemerspor 2003’ün adı Tekirova Belediyespor’du. Kemerspor 2003 yeni adını aldığında başkanlık seçimi yapıldı. Benim destek verdiğim İsmail Selami Minta başkanlığa seçildi ve biz belediye olarak Kemerspor 2003’e her zaman,  her konuda destek olduk. Bu desteğimiz sayesinde en azından küme düşmeden bu yıl belli bir yere getirdik. Daha da başarılı olabilirdik. Bunun nedenleri yönetimde bir eksiklik olmasıydı. Yılda en az 3-4 defa teknik direktör değişikliği olması nedeniyle başarıya ulaşamadılar. Biz takımın başarılı olması için elimizden gelen desteği verdik” diye konuştu.

“TÜM DESTEĞİMİZİ ÇEKİYORUZ”

Geçtiğimiz günlerde kulüp yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Gül, “Zamanında ben de 2. Lig’de kulüp başkanlığı yaptım. Bu konuları bilirim. ‘Transfer dönemi başladı,  neler oluyor takımda?’ diye sordum. Bana Kulüp Başkanı İsmail Minta’nın istifa edeceği söylendi. Dün kulüp yönetimi toplandı ve 8 Temmuz’da kongreye gideceklerini açıkladılar. Minta, siyasete gireceğini söylemiş. Minta, Kemer Belediyesi’nin takıma herhangi bir katkısının olmadığını ve desteğinin lüzumsuz olduğunu beyan etmiş. Ama öncesinde bize geldiğinde ‘Belediye arkamızda olmazsa hiçbir şey yapamayız’ demiş, hatta Manavgatspor’u örnek göstermişti.  Ama ne olduysa Başkan Minta birden bire fikir değiştirmiş. Bu yüzden,  bundan sonra Kemer Belediyesi olarak Kemerspor 2003’ün arkasında değiliz. Bütün desteğimizi geri çekiyoruz. Buyursunlar kendi arkadaşlarıyla Kemerspor 2003’ü yönetmeye devam etsinler. Bundan sonraki dönemde Kemerspor 2003 yönetimine başarılar diliyorum. Biz geçen sene 3. Lig’de kadın futbol takımı kurduk. Karate, bocce, judo takımları ve değişik spor dallarında yaklaşık 600 sporcuya destek veriyoruz. Bu sene bütün desteğimizi kadın futbol takımına ve diğer sporcularımıza vereceğiz. Kadın futbol takım üzerine yoğunlaşacağız. İnşallah kadın futbol takımımızı seneye İkinci Lig’de, daha sonraki yıllarda da Birinci Lig’de göreceğiz” şeklinde konuştu.​
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle