Hoşgeldiniz  

Kemerspor 2003’de görev dağılımı sağlandı

Semih Köken | 13 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Kemerspor 2003’de görev dağılımı sağlandı

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci grupta mücadele edecek olan Kemerspor 2003’ün yönetim dağılımı ilk toplantıda yapıldı.

Kemer İlçesi’nin 3’üncü Lig temsilcisi Kemerspor 2003’de 8 Temmuz günü yapılan Olağanüstü Genel Kurulda güven tazeleyen ve yeni yönetimi ile birlikte güven tazeleyen Başkan İsmail Selami Minta idaresinde göreve başlayan yeni yönetim kurulu üyeleri ilk toplantısını Tekiorva Mahallesi’nde bulunan Kemerspor 2003 tesislerinde gerçekleştirdi.

 “ANTALYASPOR İLE BİRLİK KARARI ALDIK”

Toplantıda konuşan Kemerspor 2003 Başkanı İsmail Selami Minta; “8 Haziran günü yaptığımız Olağanüstü Genel Kurulumuz ile yeni yönetimimizi oluşturduk. İnşallah bu yeni yönetim kurulumuz başta takımımıza sonra bizler için hayırlı uğurlu olur. Hedeflediğimiz 2’inci Lige inşallah ulaşırız.

Ligler bitmeden önce Antalyaspor yönetimi, birlikte çalışalım diye teklifte bulunmuştu. Liglerin bitmesiyle yerel yönetim ile fikir ayrılığına düşüttük. Bu nedenle Olağanüstü Kongre kararı almıştık. Hemen ertesi günü belediye başkanı Kemerspor’a bütün desteğini çekeceğini söyleyince bizde takımın ortada kalmaması adına tekrar devam kararı aldık. Hem takımımız açısından, hem de Antalyaspor açısından faydalı olacağına inanarak, Antalyaspor ile birlikte çalışma kararı aldık. Koordinenin daha iyi sağlanması için Antalyaspor yönetiminden 5 arkadaşımızı Olağanüstü kongrede listemize aldık.

KEMERSPOR 2003’ÜN YENİ YÖNETİMİ

SPOR TOTO 3'UNCU LIG EKIPLERINDEN KEMERSPOR 2003'TE YENI YONETIM GOREV DAGILIMINI YAPTI.(ISMAIL SELAMI MINTA)(FOTO:KEMER-DHA)

Yapılan toplantıda görev dağılımı şöyle oldu; Başkan İsmail Selami Minta, Başkan Yardımcısı Durmuş Can, İdari Asbaşkan Salih Peker, Mali Asbaşkan Mehmet Özdemir, Asbaşkan Sabri Ünver (Futbol Şubeden Sorumlusu), Asbaşkan Cumhur Arıcı (Sağlıktan Sorumlu), Muhasip Sorumlu Osman Minta, Basın Sözcüsü Abdullah Sek, Hukuk Sorumlusu Mehmet Dilveren, Futbol Altyapı Sorumlusu Emin Gül, Tesisler Sorumlusu Eyüp Karacan, Halkla İlişkiler Sorumlusu Ahmet Ali Tuncer, Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kemal Hesapcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Taş, Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Çakallıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Şefik Öz ve Yönetim Kurulu Üyesi Fesih Tamince olarak belirlendi.

SPOR TOTO 3'UNCU LIG EKIPLERINDEN KEMERSPOR 2003'TE YENI YONETIM GOREV DAGILIMINI YAPTI.(FOTO:KEMER-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle