Hoşgeldiniz  

Kemerspor 2003 3 puanı 2 golle aldı

Semih Köken | 14 Nisan 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemerspor 2003  3 puanı 2 golle aldı

Kemerspor 2003’e Nazar Değmesin 2-0
TFF 3. Lig 2. Grupta üst sıralara yükselmeye her hafta bir çıta yükselterek tırmanan Kemer Spor 2003 kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Hüseyin Koçer İnşaat Çatalca Sporu ağırladı.
6 haftadır 5 galibiyet alan Kemer Spor 2003 kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Hüseyin Koçer İnşaat Çatalca Sporu’da attığı 2 golle mağlup ederek 14. Sıraya yükseldi. Maçı Kulüp Başkanı ve takıma zor günlerinde sahip çıkan turizmci Ahmet Öncelik ve Kemer eski Belediye Başkanı Mustafa Gül’de birlikte izlediler.

YER: Dr. Fehmi Öncel

HAKEMLER: Adem Sarıtaş, Nurettin Dinçer Demir, Ramazan Haymana ****

KEMERSPOR 2003: Ahmet ** Fahri Eren Pamuk**Semih ***** Erman *( Dk. 86 Olcay), Hasan Can Yalçıntekin Dk. 80 Ümit*), Ahmet Mumin Papaker *, Fahri Genç(Dk. 70 Civar), Burak, Emre Okur Yenal*, Hasan Emiroğlu *****

HÜSEYİN KOÇER İNŞAAT ÇATALCASPOR: Süleyman**, Fuat *, Cemal , Barış Kazer*, Arif *, Barış Dillioğlu, Veli, Mehmet Kahvecioğlu, (Dk.59 Emre Akdağ), Emre Turgut (Dk.46 Oğuz*), Kudret *Uğur, Dk.74 Mehmet Berk Suiçmez)
GOLLER: Dk. 39 Emre Okur, Dk. 51 Fahri Eren Pamuk (Kemerspor 2003)
SARI KARTLAR: Ahmet Şahin (Kemerspor 2003) Barış Dillioğlu, Kudret Kanoğlu, Uğur İmir (Çatalcaspor)

Maçta Önemli Dakikalar
Dakika 42 Kemerspor atağında orta sahadan gelen topla buluşan Fahri Eren Pamuk ceza alanı içerisindeki Emre Okur’a yolladı. Gelen topa voleyle vuruş yapan Emre Okur’un sert ve düzgün şutu filelere gitti 1-0.
Dakika 49 Çatalcaspor atağında Kemerspor ceza alanı önünde topla buluşan Barış Dillioğlu’nun sert şutu kale direğine çarparak oyun alanına geri döndü.
51’inci dakikada Kemerspor’un bir hücumunda defansı önde yakalayan ve orta sahada topla buluşan Fahri Eren Pamuk topu Çatalcaspor ceza alanına kadar sürdü. Ceza alanı ön çizgisinde kaleciyle karşı karşıya kalan Fahri’nin plase vuruşu filelere gitti 2-0
60’ıncı dakikadaki Çatalcaspor atağında Kemerspor ceza alanı önünde topla buluşan Veli Uğur Kara topu uygun durumdaki Barış Dillioğlu’na verdi. Topa sert vuran Barış’ın bu şutu da üst direkten geri döndü.
75’inci dakikada girdiği iki mücadelede Çatalcaspor’dan bir dakika önce oyuna giren Mehmet Berk dizinden sakatlandı ve oyun dışına alındı. 3 oyuncu değiştirme hakkını da kullanan Çatalcaspor maça 10 kişi olarak devam etmek zorunda kaldı.
Dakika 90+2 oyuna Erman Kılıç’ın yerine giren Olcay meydan’ın yerden sert şutunu Kaleci Süleyman direğin dibinden dışarı çeldi.
Maçta başka pozisyon olmayınca Kemer Spor 2003 2 gol ve 3 puanı alarak 14. Sıraya yükseldi.
Maçtan sonra futbolcuları kutlayan Kulübü zor günlerinde sahiplenen Turizmci Ahmet Öncelik yaptığı açıklamada; her şey istediğimiz gibi gidiyor düşme potasından uzaklaştık. 7 maçta 6 galibiyet aldıklarını ve bu takımı bu ligde tutacağız diyen Öncelik; Kemer halkına söz verdim bu takımı 3. Ligden düşürmeyeceğiz ve görüldüğü gibi son 7 haftanın lideri gibiyiz. Teknik heyeti futbolcuları, takıma emek veren ve taraftarlarımı kutluyorum. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle