Hoşgeldiniz  

Kemerliler Kahkahayla Stres Atıyor

Semih Köken | 26 Ağustos 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemerliler Kahkahayla Stres Atıyor

Kemerliler kahkahayla stres atıyorANTALYA Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül, ücretsiz yoga eğitimi veriyor.

Kemerliler kahkahayla stres atıyor

ANTALYA Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül‘ün eşi Neşe Gül, ücretsiz yoga eğitimi veriyor. Neşe Gül, katılımcılara stres atmaları için ‘kahkaha yogası’ yaptırdı.

Kemer Belediye Başkanı CHP‘li Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül, yoga kursunu tamamlayıp eğitmenlik sertifikalarını almasının ardından ilçede ücretsiz yoga eğitimi vermeye başladı. ‘Sağlık İçin Birlikte Gülelim’ adıyla eğitimler veren Neşe Gül, ‘Kahkaha Yoga Kulübü’ adıyla yaptırdığı seanslarda, katılımcıların kahkaha atarak stresten kurtulmasını sağlıyor. Nefes terapisi ile başlayan seanslarda daha sonra kahkaha atmaya başlanıyor. 81 kişinin müracaat ettiği kahkaha yogasının ilk seansı, Kuzdere Mahallesi’ndeki Kemer Belediyesi Semt Evi’nde yapıldı.

‘Sağlık İçin Birlikte Gülelim’ etkinlikleri hakkında bilgi veren Neşe Gül, Kemer’in hem siyaseten hem turizm açısından stresli dönemler atlattığını, birçok insanın yüzünün dahi gülmediğini söyledi. İnsanlar için bir şeyler yapmak istediğini belirten Neşe Gül, Araştırmalarım neticesinde böyle bir eğitim olduğunu öğrendim ve gitmeye karar verdim. Sertifikamı aldıktan sonra ücretsiz kurs vermeye başladım. Hedefim kurumsal şirketlere de kahkaha yogasını yaymak. Bunu yaparsak çalışanların performansının yükseleceğini düşünüyorum. İnsanların hayata daha pozitif baktıkları araştırmalar neticesinde ortaya çıkmıştır. İnşallah biz de bunu Kemer’de yayabiliriz dedi.

blob:https://www.dailymotion.com/f57b23bc-e33b-4c6c-b893-4cea63208467

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle