Hoşgeldiniz  

Kemer’li Gazilere Anlamlı Yemek

Semih Köken | 19 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’li Gazilere Anlamlı Yemek

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesi tarafından 19 Eylül Şehitler ve Gaziler günü dolayısıyla KKTC Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde ve Siirt ilimizde gazi olan gazilere yemek verildi.

Monte Kemer Restoranda verilen yemeğe, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Jandarma Garnizon Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, Kemer Emniyet Müdürü Murat Karaman, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Üsteğmen Hasan Özak, Kıbrıs Gazileri Durmuş Kaplan yerine Torunu Ahmet Kaplan, Ramazan Elmacı ve 1984 Yılında Siirt ili Eruh İlçesinde Gazi olan Mehmet Çoban katıldı.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan yaptığı kıssa konuşmada; Her zaman sizlerin yanında olduğumuzu zaman zaman bir araya gelerek sizlerle beraber olduğumuzu, sizlerin destekçisi, yardımcısı olduğumuzu unutmamanızı temenni ediyorum. Bu gün bizleri bir araya getiren Kemer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül’e ayrıca teşekkür ederim. Dedi

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, iç mekan

Kaymakam Feslihan’ın konuşmasının ardından Gazilere Kemer Belediyesi tarafından hazırlanan çeşitli hediyeler takdim edildi.

Haber ve Foto; Reşat Aydoğdu

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle