Hoşgeldiniz  

Kemerli anneler kınalı kuzularına gidiyor

Semih Köken | 25 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Kemerli anneler kınalı kuzularına gidiyor

Kemer Belediyesi’nden Çanakkale Şehitlik Turu

 

Kemerli anneler

kınalı kuzularına gidiyor

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 1.200 kadınla birlikte Ankara’ya giderek Ata’nın huzuruna çıkan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, yine 1.200 kadınla birlikte Çanakkale ziyareti yapacak. Başkan Gül, “ Bu toprak için toprağa düşerek kahramanlık destanı yazan Çanakkale şehitlerimizi anacağız” dedi.

 

Kemer Belediyesi Anneler Günü’nde 1.200 anneyi Çanakkale’ye götürecek.

 

ANKARA GEZİSE TAKDİR TOPLADI

Kemer Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 1.200 Kemerli kadını ilçeden kaldırdığı 26 otobüsle ve profesyonel rehberler eşliğinde Ankara’ya götürmüştü.  Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Eşi Neşe Gül’ün eşliğinde Anıtkabir ziyareti yapan 1.200 kadın, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çenk koymuş ve ardından da ilk meclis binası ziyaret edilmişti. Kemer Belediyesi, bu geziden çok memnun kalan Kemerli kadınlar için şimdi yeni bir sürpriz hazırladı.

ANNELER GÜNÜ’NDE ÇANAKKALE

Kemer Belediyesi’nin ‘Kemerli Kadınlar Çanakkale’ye, Kınalı Kuzularına Gidiyor” sloganı ile düzenlediği organizasyon ile yine 1.200 kemerli kadın, kahramanlık destanı yazdığımız topraklara, Çanakkale’ye götürülecek. 12 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de Ralli Alanı’ndan kalkacak otobüsler ile 13 Mayıs sabahı Çanakkale’ye ulaşacak olan kadınlar, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül eşi Neşe Gül ile kahvaltıda bir araya gelecek.  Ardından profesyonel rehberler eşliğinde tur başlayacak.

ŞEHİTLİK TURU PROGRAMI

Kemer Belediyesi’nin Çanakkale Şehitlik Turu Programı; 13 Mayıs Cumartesi sabahı feribot ile Gelibolu yarımadasına geçilmesi ile başlayacak. Gün boyunca; Kilitbahir Kalesi, Namazgâh Tabyası, Seyit Onbaşı Anıtı, Çanakkale Şehitleri Anıtı, Meçhul Asker Kabri, Yaralı Asker Anıtı, Atatürk’ün Mektubu, Sembolik Şehit Kabirleri Ölüm Koyu, Kanlı Dere Seddül Bahir Köyü, Ertuğrul Koyu, Ertuğrul Tabyası, İngiliz Anıtı, Ezineli Yahya Çavuş Anıtı, Kanlı Sırt, 57. Alay Şehitliği, Kesik Dere Şehitliği, Mehmetçik Parkı, Conk Bayırı Siperleri, Atatürk’ün saatinden vurulduğu yer, Atatürk Anıtı, Yeni Zelanda Anıtı, Türk Siperleri, Gözetleme Yeri, Anafartalar Ovası ve Aynalı Çarşı ziyaret edilecek. Kemerli anneler için Çanakkale merkezinde bir restoranda düzenlenecek akşam yemeğinden sonra dönüş yolculuğuna başlanacak.

“EMANETE SAHİP ÇIKIYORUZ”

Geziye tüm Kemerli bayanları davet eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Cumhuriyet, üzerimizi bir ağ gibi sararak vatanımızı ve milletimizi koruyor.  Cumhuriyet geleceğimizin teminatıdır. Hem belediye olarak, hem şahsım olarak cumhuriyetimizi korumak için her zaman görevdeyiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 1,200 Kemerli kadınımızı Ankara’ya götürmüş ve onlarla birlikte Anıtkabir’de Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıkmıştık. Şimdi de yine 1.200 Kemerli anne ile birlikte kınalı kuzularımızla, bu topraklar için toprağa düşmüş şehitlerimizle buluşmaya gidiyoruz.  Binlerce şehit vererek kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale’de tüm şehitlikleri ziyaret edeceğiz. Gezimize tüm Kemerli bayanları bekliyoruz. Maneviyatı çok yüksek olacak bu etkinliğin ilçemize ve milletimizi hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BAŞVURU İÇİN: 444 02 97

Geziye katılmak isteyen Kemerli bayanlar 444 02 97 KEBİM telefonuna başvuru yapabilecek ve bilgi alabilecek. Gezide ulaşım, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, feribot geçişi ve rehberlik hizmeti masrafları Kemer Belediyesi tarafından karşılanacak.  Geziye katılmak isteyen Kemerli anneler için ilçenin her yerinden ulaşım imkânı da sağlanacak.

SERVİS SAATLERİ;

18.45 Tekirova Hizmet Binası

18.45 Çamyuva Hizmet Binası

18.45 Kuzdere Semtevi

18.45 Arslanbucak Düğün Salonu

18.45 Beldibi Hizmet Binası

18.45 Göynük Hizmet Binası

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle