Hoşgeldiniz  

Kemer’in yeni muhtarları

SEMİH KÖKEN | 02 Nisan 2014 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer’in yeni muhtarları

Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliklerinin ardından muhtarlarda belli oldu. Muhtarlık olarak hizmet vermeye devam edecek olan beldelerde ise ilk muhtarlar belirlendi.

Büyükşehir Yasası sonrası büyük ilgi gören muhtarlıklarda seçimler çekişmeli anlara sahne oldu. Yerel seçimin ardından tüzel kişiliği sona ererek kapanan belde belediyelerinin mahalleye dönüşmesiyle birlikte, ilk muhtarlar da belirlendi. Kemer’de bulunan 3 beldenin kapanarak mahalleye dönüşecek olması, muhtar adayları arasında kıyasıya bir yarışa sahne olmuştu. Seçimlere aylar öncesinden hazırlanarak, Belediye Başkan Adayları kadar yoğun bir kampanya çalışması yürüten muhtar adaylarının kazananları, dün sabah itibariyle kesinleşti.

11 MAHALLE MUHTARI

 

Kemer İlçe Seçim Kurulu, belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliklerinin ardından muhtarları da açıkladı. Toplamda 11 muhtarlığı olan Kemer’in yeni dönem muhtarları ise şöyle; Arslanbucak Mahallesi İsmail Uğur, Beycik Mahallesi Cemil Beyrek, Göynük Mahallesi Yüksel Erol, Kuzdere Mahallesi Serkan Günay, Kiriş Mahallesi Faiz Çetin, Merkez Mahallesi Yusuf Salova, Ovacık Mahallesi İsa Anatürk, Tekirova Mahallesi Ahmet Adaletli, Ulupınar Mahallesi Habib Altınkaya, Yeni Mahalle Ömer Bilici ve Çamyuva Mahallesi’nin muhtarı ise, Adem Urhan oldu.

 

 kemerin-yeni-muhtarlari89e0affc71b5dbd8cc31 kemerin-yeni-muhtarlaricba6cb26462c5b2c8570kemerin-yeni-muhtarlaricba6cb26462c5b2c8570
Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle