Hoşgeldiniz  

KEMERİN GURURU İSMAİL KAYA TÜTÜNCÜYÜ AĞIRLADI

SEMİH KÖKEN | 11 Mart 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMERİN GURURU İSMAİL KAYA TÜTÜNCÜYÜ AĞIRLADI

ADGİAD Tütüncü’yü konuk etti

Doğu ve Güneydoğu Anadolu İş Adamları Derneği (ADGİAD) tarafından düzenlenen programda konuşan Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti Kepeze Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “1 Nisan’dan itibaren Doğulu ve Güneydoğulu kardeşlerimizle bu güzel şehre hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

ADGİAD tarafından gerçekleştirilen ‘Geleneksel Kahvaltı Günleri’nin bu haftaki onur konuğu Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti Kepeze Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü oldu. ADGİAD Başkanı İsmail Kaya ve dernek üyelerinin katıldığı programda konuşan Tütüncü hemşehri derneklerinin çok önemli olduğunu vurgularken ADGİAD Başkanı Kaya birlik-beraberlik üzerinde durdu.

“Dernekler çok önemli”
Programda konuşan Tütüncü, “Bu güzel günde kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi güzel bir renk olarak bir araya getirdik. Birliğimiz-beraberliğimiz ve kardeşliğimiz bahar çiçekleri kadar güzel. Antalya, Türkiye’nin 81 vilayetinin güzel insanlarıyla anlam kazanıyor. Antalya, Türkiye’nin 81 vilayetindeki kültürlerle renkleniyor. Biz, her zaman Anadolu’nun doğusu-batısıyla kuzeyi-güneyiyle güzel bölgemiz Trakya ile Türkiye kültürünü Antalya ve Kepez’de yaşamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi Anadolu’nun yerel güzelliklerini burada yaşatmak için elimizden gelen gayreti gösterdik ve bugünden sonra da devam edeceğiz. Çünkü hemşehri dernekleri 2 önemli husus bize sağlıyor. Bunlardan ilki, yerel kültürleri Antalya’nın renklerini çeşitlendiren bir unsura dönüştürüyorlar. Diğeriyse Antalya’ya gelmiş çok değerli hemşehrilerimizin arasındaki sosyal yardımlaşmayı ve gönül bağlarını kuvvetlendiren çok önemli bir işlev gerçekleştiriyorlar. Bu iki bakımdan hemşehri dernekleri bizim için çok önemli” dedi.

“Sevgimizi listelere yansıttık”
Tütüncü konuşmasının geri kalanında şu ifadelere yer verdi: “10 yıldır hemşehri derneklerinin çalışmalarına nasıl yardımcı olduysak bundan sonra da aynı hassasiyeti göstereceğiz. Amaç, daha güzel işler yapabilmek. Birliğimiz-beraberliğimiz en büyük gücümüzdür. Milletimizin evlatları arasına sevgi tohumları saçmak ve bu güzel ülkeyi, güzel bir çiçek bahçesine çevirmek bu ülkeyi, bu milleti seven herkesin görevi olabilir. Başkaları, başka şeyler üretebilir. Başkaları, çözüm önermeyen düşüncelerin dehlizlerinde kaybolabilir. Ama bize düşen şey, kardeşliğimiz her vesileyle büyütmektir. 31 Mart’ta geçecek ve biz hayatımıza devam edeceğiz. 31 Mart’tan sonra da bir araya gelmeye devam edeceğiz. Önemli bir seçim önündeysek yapmamız gereken şey, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz nasıl büyütebiliriz olmalı. Madem Kepez tüm vilayetlerimizden gelen kardeşlerimizin barış ve sevgi ortamında yaşadığı bir yerse bizim kalplerimizdeki sevginin belediye meclis listelerine de aynı şekilde yansımasını istedik. Meclis listemizde Antalya’nın tüm ilçelerinden kardeşlerimiz var. Türkiye’nin tüm coğrafi bölgelerinde o listede kardeşlerimiz var. Doğu’nun ve Güney Doğu’nun güzel insanlarından, o listenin seçilebilecek yerlerinde 5 tane birbirinden değerli kardeşimiz var. Bunu her yerde iftiharla ifade ettik. 1 Nisan’dan itibaren Doğulu ve Güneydoğulu kardeşlerimizle bu güzel şehre hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağız. El ele, gönül gönüle Antalya’yı gelecek hedeflerine ulaştıracağız” diye konuştu.

Birliktelik vurgusu
Tarihi bir buluşmaya tanıklık ettiklerini belirten ADGİAD Başkanı İsmail Kaya, “Sizler, bizlere her zaman güç verdiniz. Bizler, sizlerle yürümekten gerçekten onur duyuyoruz. Antalya siyasetinde AK Parti ve diğer siyasi parti listelerini özenle incelemenizi rica ediyorum. Doğu ve Güney Doğulu hemşehrilerime gereken önemi veren il başkanlığımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e, Kepez’in mimarı Hakan Tütüncü başkanımıza ve Antalya’mızın takım kaptanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Seçim bir yarıştır ve iyi hizmet eden kazansın. Bazı adaylarımızın söylemleri bizi rahatsız ettiği gibi sizleri de rahatsız etmekte. Bazı adaylarımız ‘Kürtleri hiç listelere koymadık’ diyorlar. Ülkemizi doğusuyla batısıyla kuzeyi ve güneyiyle güzeldir. Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm bölgelerinin birlik oluşu güzeldir ve bizler bu birlik-beraberliği sağlamaktan onur duyuyoruz.  Son 10 yılda Kepez nereden-nereye geldi. Bundan sonra da birlik-beraberlik ruhuyla devam edeceğiz. Kepez’de Tütüncü ile devam mı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ile devam mı? Büyükşehir ve Kepez Belediye Başkanlarımız çalışıyor, bizler kazanıyoruz, Antalya kazanıyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle