Hoşgeldiniz  

Kemer’in en işlek caddesi yenileniyor

Semih Köken | 11 Ocak 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’in en işlek caddesi yenileniyor

ANTALYA’nın Kemer ilçesinin en işlek caddesi olan Liman Caddesi’nin yenileme çalışmaları Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor.

Kemer merkezinin yaz aylarında en işlek caddesi olan trafiğe kapalı durumdaki Liman Caddesi’nin yenilenerek, daha çok ilgi çekilebilmesi için başlatılan çalışmalar sürdürülüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve mayıs ayının ilk haftasında bitirilmesi planlanan çalışmalar kapsamında yaklaşık 12 milyon liraya 15 bin metrekarelik alanda yenileme çalışması yapılıyor. Proje kapsamında Liman Caddesi’nin başından sonuna kadar süs havuzu, dinlenme alanları, zemin yenilemesi, kolon kaplamaları, caddedeki binaların cephe boyaları ve peyzaj çalışmaları yapılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Hasan Kal, “2023, 2053, 2071 hedeflerine doğru ilerleyen ülkemizde, turizmin göz bebeği olan Kemer ilçemizde yaklaşık 12 milyon liralık bir maliyetle Büyükşehir Belediyemiz tarafından yenilenen Kemer Liman Caddesi, Sayın Belediye Başkanımız Menderes Türel’in söylemiyle 2023 model olmaya aday. Yaklaşık olarak 500 metre olan bu caddemiz ve ekstra Deniz Caddesi’nin 300 metrelik bölümüyle birlikte toplam 800 metre uzunluğunda. Çok güzel bir projeyle Kemer’e ve Türk turizmine kazandırılacak” dedi.

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya / Kemer – KEMER
ANTALYA'NIN KEMER ILCESININ EN ISLEK CADDESI OLAN LIMAN CADDESI'NIN YENILEME CALISMALARI ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI TARAFINDAN YAPILIYOR.(FOTO:KEMER-DHA)

ANTALYA'NIN KEMER ILCESININ EN ISLEK CADDESI OLAN LIMAN CADDESI'NIN YENILEME CALISMALARI ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI TARAFINDAN YAPILIYOR.(HASAN KAL)(FOTO:KEMER-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle