Hoşgeldiniz  

KEMERDE SİLAHLAR PATLADI

SEMİH KÖKEN | 13 Nisan 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMERDE SİLAHLAR PATLADI

MAHKEMEYE ÇIKARTILAN SANIKLARDAN BÜLENT UĞUR TUTUKLANARAK CEZA EVİNE GÖNDERİLDİ DİER SANIKLAR ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI.

Yerel Seçimlerin ardından Kemerin havası değişti.

Kana kan intikam duygusu ile kişilerin işleri ellerinden alınıyor , Ticaret yapmalarına izin verilmezken seçim öncesi verilen sözlerin yerine getirilememesi yüzünden Kemerde gergin günler yaşanıyor

Dün akşam saatlerinde yaşanan olayda üç kişinin vurulması bunun en çarpıcı gerçeği olarak ortaya çıktı.

Kemerin Ağır Abisi diye bilinen Adnan Cağatay ve arkadaşları Göynük te bir mekanda yemek yerler iken dışarıdan Yusuf Kal tarafından taciz edildikleri bunu sonrasında ise çıkan kavgada ise Adnan Çağatay ın yanında olan Mahir Kıvrak ve Bülent Uğur un olaya müdahele ettikleri sırada Yusuf Kal ın yiğeni olan Fatih Yıldız ve Oktay Otlu da kavgaya karışıyor.

Kemer’e bağlı Göynük Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki restoran önünde dün saat 21.00 sularında iki grup arasında sözlü tartışma çıktı. Büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüşürken, açılan ateşle F.T.Y. (27) sağ ayağından vurulurken, Y.K. (49) ve M.O.O. (25) ise yaşanan arbedede aldıkları darbelerle çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar ambulanslarla Kemer Devlet Hastanesi ve ilçe merkezindeki özel hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından eski Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Gül ve beraberindekiler, hastane önünde toplandı. Olayın yeni seçilen Belediye Başkanı DSP’li Necati Topaloğlu tarafından yaptırıldığını öne süren grup, Topaloğlu’nun evinin bulunduğu Göynük Mahallesi’ne gitmek istedi. Hastaneden ayrılan grubun Topaloğlu’nun evine gitmek üzere toplandığı bilgisini alan jandarma, evin önünde önlem aldı. Bu sırada Topaloğlu’nun evinin yakınında toplanan kalabalığın yanına İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur gitti. Aktemur’un konuşmasının ardından grup ayrıldı. Necati Topaloğlu’nun evinin önünde de bir grup destekçisi toplandı. Başkan Topaloğlu’nun ayrılmalarını istemesine rağmen grup burada sabaha kadar beklemeyi sürdürdü.

Diğer yandan Kemer Emniyet Müdürlüğü ekipleri olaylara karıştığı gerekçesiyle A.Ç., M.K., B.U., H.İ., İ.P. ve K.D.’yi gözaltına aldı.

VE SİLAHLAR PATLIYOR

Adnan Çağatay ın yanında olan Bülent Uğur belinde bulunan silahı çekerek Yusuf Kal ı Başından olmak üzere Fatih Yıldız ve Oktay Otlu yu ayaklarından vurarak yere indiriyor. Olayın hemen ardından gelen Ambulanslar ve jandarma ekipleri olaya müdahale ettikten sonra yaralılar Kemer Yaşam hastanesine sevk edilirken Yusuf Kal a ayakta müdahele edilirken sabah saatlerinde ise her iki yaralıda hastaneden taburcu edildi.

YEREL SEÇİMLERDE ADNAN ÇAĞATAY NECATİ TOPALOĞLU NU DESTEKLEMİŞTİ.

Olayla ilgili tahkikat Kemer Jandarma ve Kemer Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılırken göz altına alınan şüpheliler Bülent Uğur , Adnan Çağatay , Mahir Kıvrak , Hüseyin İnan, Kemal ve İhsan isimli şahıslar Kemer adliyesine getirildiler. Birazdan Mahkemeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Olayla ilgili gece geç saatlere kadar vatandaşların tepkisi artarak devam ederken Kemer eski Belediye Başkanlarından Mustafa Gül ve Yusuf Üras ın olaya tepkileri gözlerden kaçmadı olayla ilgili tüm gelişmeleri sosyal medya platformlarımızdan www.kemerhaber.com ve www.aydergi.com sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle