Hoşgeldiniz  

Kemer’den Şırnak’taki askerlere hediye

Semih Köken | 22 Şubat 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’den Şırnak’taki askerlere hediye

KEMER Belediyesi, Şırnak’ta askeri lojman içine bir park yaptıracak. Parkın yapılacağı Çakırsöğüt Tugayı’nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Parkı en kısa sürede bitirerek kahraman askerlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

KEMER BELEDIYE BASKANI MUSTAFA GUL SIRNAK MERKEZ CAKIRSOGUT 1'INCI JANDARMA KOMANDO TUGAY KOMUTANI TUGGENERAL ERCAN YASIN'I ZIYARET EDEREK PROJE HAKKINDA GORUS ALISVERISINDE BULUNDU.(FOTO:KEMER-DHA)

Kemer Belediyesi, Şırnak’a dostluk ve hizmet köprüsü kurdu. Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün hassasiyeti sonucu ortaya çıkan projeyle Kemer Belediyesi tarafından Şırnak’taki askeri lojmanlar içine çocuk ve spor parkı yapılacak.

 

VALİYE VE BAŞKANA ZİYARET

 

Kemer Belediye Meclis Üyesi Cumali Afşin ile birlikte Şırnak’a giden Başkan Mustafa Gül, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş’ı ziyaret etti. Başkan Gül, Vali Aktaş’a ziyaret anısına plaket sunarken Aktaş da Gül’e teşekkür plaketi verdi. Kemer heyeti kayyum olarak görev yapan Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu’nu da ziyaret etti. Ziyarette iki başkan birbirlerine plaket sundu.

 

KOMUTANDAN GÜL’E TEŞEKKÜR

 

Başkan Mustafa Gül daha sonra Şırnak Merkez Çakırsöğüt 1’inci Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin’i ziyaret ederek proje hakkında görüş alışverişinde bulundu. Tugay Komutanı Yaşin, jestinden dolayı Başkan Gül’e teşekkürlerini sundu. Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Meclis Üyesi Cumali Afşin daha sonra parkın yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

 

‘EN KISA SÜREDE BİTİRİLECEK’

 

Başkan Mustafa Gül, “Ülkemizi savunmak için canını ortaya koyarak mücadele eden kahraman askerlerin her zaman yanındayız ve bize düşen görevleri her zaman yapmaya hazırız. Şırnak’taki askeri lojmanın park ihtiyacı belediyemize resmi yazıyla bildirildiğinde hızlı şekilde harekete geçerek çalışmalara başladık. En kısa sürede parkı tamamlayarak kahraman askerlerimize ve ailelerine hediye edeceğiz. Parkın içinde çocuklarımız için oyun grubu, yetişkinler için spor aletleri ve çeşitli oturma grupları yer alacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle