Hoşgeldiniz  

Kemer’den Belgrad’a kültür köprüsü

Semih Köken | 26 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’den Belgrad’a kültür köprüsü

SIRBİSTAN Belgrad Çocuk Kültür Merkezi Müdür Yardımcısı Leontina Pat, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret etti. Mustafa Gül, Leontina Pat ve çocuk korosunu 23 Nisan etkinliklerine davet etti.

 

Sırbistan’ın Belgrad Çocuk Kültür Merkezi Müdür Yardımcısı Leontina Pat, Kemer Belediyesi’nin misafiri olarak ilçeye geldi. 1952 yılında bu yana her yıl Belgrad’da düzenlenen Avrupa’nın en büyük çocuk festivalinin müzik ve dans yarışmaları bölümünde jüri üyeliği de yapan Pat, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek konukseverliği için teşekkür etti.

 

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK FESTİVALİ

 

Leontina Pat, geçen yıl festivallerine Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 18 ülkenin katıldığını ve bu yıl 20 ülkenin katılımıyla daha büyük bir festival gerçekleştireceklerini belirterek, “Türkiye’de de 23 Nisan’da çok güzel bir çocuk şenliği düzenleniyor. Biz de çocuk müzik ve dans gruplarıyla birlikte bu şenlikte yer alabiliriz. Korolarımız Türkçe şarkılar da söylüyor” dedi.

 

23 NİSAN DAVETİ

 

Belediye Başkanı Mustafa Gül de böyle bir kültür insanını Kemer’de ağırlamaktan onur duyduklarını aktarırken, “Kemer Belediyesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geniş kapsamlı bir çocuk şenliği düzenliyoruz. Bu şenlikte sizi de ağırlayabiliriz” diye konuştu.

 

Leontina Pat da Kemer’deki çocuk şenliğine bir çocuk korosuyla beraber katılacağını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle