Hoşgeldiniz  

KEMER’DEKİ SEYAHAT ACENTELERİ BAŞKAN GÜL’ÜN HAKEMLİĞİNDE ANLAŞTI

Semih Köken | 18 Temmuz 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMER’DEKİ SEYAHAT ACENTELERİ BAŞKAN GÜL’ÜN HAKEMLİĞİNDE ANLAŞTI

Kemer’de faaliyet gösteren seyahat acenteleri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün hakemliğinde bir araya gelerek sorunlarını konuştular. Toplantı sonucunda oluşturulan fiyat listesi tüm katılımcılar tarafından onaylandı.
Kemer’deki yerli ve yabancı turistlere yönelik tur düzenleyen seyahat acenteleri aralarında fiyat birliğini sağlamak amacıyla Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün hakemliğinde bir araya geldiler.

“DENEYİMİNİZE GÜVENİYORUZ”
Kemer Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya katılan seyahat acenteleri adına konuşan Hero Tour Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Erdoğan, kendisi de turizmin içinden gelen ve turizmin sorunlarını çok iyi bilen Başkan Mustafa Gül’ün tecrübelerinden yararlanmak için belediyede bir araya geldiklerini söyledi.

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Örgütlü toplumun önemine değinen Başkan Gül de, “Sorunlarınızı çözmek için bir araya gelmeniz ve görüş alışverişinde bulunmanızı takdirle karşılıyorum. Biz de belediye olarak üzerimize düşen katkıyı sunmaya hazırız. Turlardaki fiyat istikrarının sağlanmasının da ilçe turizmimiz açısından yararlı olacağına inanıyorum” dedi.

ACENTELER İMZA VERDİ
Aralarında bir fiyat listesi belirlediklerini kaydeden Bülent Erdoğan, bu listeyi toplantıya katılanların onayına sundu. Toplantıya katılan 30 seyahat acentesi de fiyat listesini imzalayarak listeye uyacaklarına dair taahhütte bulundular. Seyahat acentesi temsilcileri katkıları için Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür ettiler.

Mustafa Gül – Kemer Belediye Başkanı
Kemal Yüksel
Semih Top
Recep Yılmaz

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor
Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa, oturma odası ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa, oturma odası ve iç mekan
+7
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle