Hoşgeldiniz  

Kemer’de yeni eğitim öğretim yılı başladı

Semih Köken | 28 Eylül 2015 | Gündem A- A+

(DHA) – ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde yeni eğitim öğretim yılı törenle başladı. Törene, görevine yeni başlayan Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan da katıldı.

Kemer’de 2015- 2016 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla iki ayrı tören düzenlendi. Kemer protokol üyelerinin katılımı ile ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumun ardından Arslanbucak Mahallesi’ndeki Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu’ndaki törene geçildi.

Kemer’deki yeni görevine başlayan Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan yaptığı konuşmada kendisinin de eğitimci bir aileden geldiğini söyledi. Görevinin ilk gününün eğitim ve öğretim yılının başlangıcına denk gelmesi ve çocuğunun da bugün anaokuluna başlayacak olmasından dolayı mutlu olduğunu aktaran Kaymakam Feslihan, eğitimcilere ve öğrencilere iyi bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundu.

Tören daha sonra öğrencilerin okuduğu şiirler ve folklor gösterileri ile sona erdi.kemerde-yeni-egitim-ogretim-yili-basladi_1201_dhaphoto2 kemerde-yeni-egitim-ogretim-yili-basladi_1201_dhaphoto1

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle