Hoşgeldiniz  

Kemer’de turizmciler ile belediye işbirliği yaptı

Semih Köken | 04 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Çalış Tepesi’nde bahar temizliği

 Turizmin gözde ilçesi Kemer’in kuşbakışı olarak izlenebileceği Çalış Tepesi’nde turizm temizliği yapıldı. Kemer Belediyesi ile Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği işbirliğiyle düzenlenen bahar temizliğinde otelciler ve belediye personeli ortak çalıştı.

 OTELCİLER VE BELEDİYE EL ELE

Kemer Belediyesi ile Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) işbirliği ile Kemer Çalış Tepesi’nde bahar temizliği yapıldı. Kemer’deki 15 otel ve tatil köyü yönetici ve personeli ile belediye ekiplerinin birlikte yaptığı temizlik çalışmasında tepedeki tüm katı atıklar toplandı.  KETOB Başkanı Tayyar Gül, Kemer Belediyesi’nin birim müdürleri, KETOB yönetim kurulu üyeleri de temizlik çalışmalarında bizzat yer aldı.

 

GELENEKSEL HALE GELECEK

Kent dışında olması nedeniyle çalışmada bulunamayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Yeryüzü cenneti Kemer ilçemizin kuşbakışı olarak izlenebildiği Çalış Tepesi’nde detaylı bir temizlik yapıldı. Evimiz olarak gördüğümüz Kemer’i temiz bırakmak hepimizin görevi. En güzel temizlik kirletmemektir. Lütfen çöplerimizi doğaya bırakmayalım. Bu çalışmamızı geleneksel hale getirerek gelecek yıllarda da tekrarlayacağız” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle