Hoşgeldiniz  

Kemer’de Turizm Haftası Kutlandı

Semih Köken | 21 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer’de Turizm Haftası Kutlandı

GÜL; BU YIL SEZONDAN ÇOK UMUTLUYUZ
Turizm sezonunun açılışı ve turizm haftası kutlamaları Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. Belediye Başkanımız Mustafa Gül burada yaptığı konuşmada, turizm ile ilgili çalışmaları ve hedefleri anlattı.
Başkan Gül şunları söyledi:

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, ayakta duran insanlar, kalabalık, düğün ve açık hava
Geçenlerde bir gazeteye verdiğim röportajda da bahsetmiştim. Turizm Eurovision Şarkı Yarışması’na benzer. Diğer ülkelerde diyaloglarınız iyi olursa yarışmada dereceye girersiniz. Bu yarışmada birinci olduğumuz yıl diyaloglarımız iyiydi. Turizm de buna benziyor. 15 Temmuz de büyük bir felaket yaşadık. Bunun öncesinde Rus uçağının vurulması olayı var. Belirli güçler tarafından turizm baltalandı. Bu sorunların büyük oranda aştığımıza inanıyorum.
Bu sezon Rusya’dan 1,5 milyon turist bekliyoruz. Kemer dünyada önemli bir marka haline geldi. Charter seferlerinin iptal edileceği söylentisi var. Türkiye’nin karışacağı dedikodusunu yayıyorlar. Ancak Rus basınına yaptığımız açıklamalarla böyle bir şeyin söz konusu olmadığını anlatıyoruz. Türkiye tuzağa düşmeyecektir.
İç piyasa için de önemli çalışmalarımız var. Başka kentlerdeki turizm acentelerini kapı kapı dolaştık. Bu yıl yerli turist hedefimiz de 1 milyon. Önümüzdeki günlerde yine ziyaretlere başlayacağız. İl il dolaşıp tanıtım yapacağız.
Bu yıl turizmden çok umutluyuz. İnşallah sezon sonunda da buluşup başarımızı kutlayacağız.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle