Hoşgeldiniz  

Kemer’de sokaklar yenileniyor

Semih Köken | 28 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de sokaklar yenileniyor

KEMER Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Taş Fabrikası’nda üretilen taşlarla 2 ayrı mahalledeki sokak ve caddelerde güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

 

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin çeşitli bölgelerinde yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürdü. Ekipler, Kuzdere Mahallesi Ballıtaş Caddesi 27’nci Sokak’ta parke taşı döşeme çalışması yapıyor. 800 metre uzunluğundaki sokağın teknik olarak uygun olan kısımlarına parke taş döşenecek. Kalan kısımlarında iş makineleriyle tesviye çalışması yapılacak. Fen İşleri Müdürlüğü’nün sokak yenileme çalışması yaptığı bir diğer alan ise Arslanbucak Mahallesi’ndeki 281’inci Sokak oldu. Altyapı çalışmaları tamamlanan 281’inci Sokak boyunca parke taşı döşeniyor. Ardından 279’uncu Sokak’ta aynı çalışma yapılacak.

 

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, daha modern bir Kemer için çalıştıklarını belirterek, “Tüm sokaklarımızı, caddelerimizi ve kaldırımlarımızı ilçemize yakışır hale getireceğiz. Ekiplerimiz bunu sağlamak için gece gündüz özverili çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalarda belediyemizin Taş Fabrikası’nda üretilen malzemeleri kullanarak hem maliyeti düşüyoruz hem de zamandan kazanarak hızlı hizmet götürüyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle