Hoşgeldiniz  

Kemer’de satranç takımsız öğrenci kalmayacak

SEMİH KÖKEN | 26 Aralık 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de satranç takımsız öğrenci kalmayacak

Kemer Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamında başlattığı yeni bir proje ile ilçedeki tüm ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerine satranç takımı hediye ediyor. Başkan Gül, Tekirova ve Çamyuva mahallelerindeki 2 okulu ziyaret ederek 242 öğrenciye satranç takımlarını teslim etti.

Her eğitim öğretim yılında ilçedeki tüm 5’inci sınıf öğrencilerine tablet, tüm 6’ıncı sınıf öğrencilerine bisiklet hediye eden Kemer Belediyesi, yeni bir sosyal belediyecilik projesini daha hayata geçirdi. Proje kapsamında ilçe genelinde bulunan 10 ilköğretim okulunun ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıflarında öğrenim gören toplam 1780 öğrenciye satranç takımı hediye edilecek.

Daha önce Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu, Merkez İlkokulu, Göynük Atatürk İlkokulu ve Beldibi İlkokulu’nda yaklaşık 1000 öğrenciye satranç takımı hediye eden Kemer Belediye Mustafa Gül,  bu hafta da Tekirova Halit Narin İlkokulu ile Çamyuva Silkar İlkokulu’ndaki 242 öğrenciye satranç takımlarını teslim etti.

Başkan Gül,  “Çocuklarımızın derslerine ve hayata bakış açılarını geliştirmeleri için en iyi sporun satranç olduğunu düşünerek bu projeyi başlattık. Projemiz kapsamında 2,3 ve 4’üncü sınıflarda öğrenim gören toplam 1780 öğrencimize satranç takımı hediye edeceğiz. Önümüzdeki günlerde 4 ilkokulumuza daha giderek öğrencilerimize satranç takımı hediye etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Satranç takımlarını teslim alan öğrenciler ile öğretmen ve okul yöneticileri, eğitime katkılarından dolayı Kemer Belediyesi’ne ve Başkan Mustafa Gül’e teşekkürlerini ilettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle