Hoşgeldiniz  

Kemer’de ruhsatsız evler yıkılıyor

SEMİH KÖKEN | 09 Şubat 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer’de ruhsatsız evler yıkılıyor

Kemer ilçesinde bir kadın, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkılan evini ağlayarak izledi.

Beldibi Mahallesi’nde 56 yaşındaki Şengül Barış, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle evini yıkmaya gelen Kemer Belediyesi ekiplerini görünce, binadan çıkmak istemedi.

Antalya’nın Kemer ilçesinde ruhsatsız olduğu belirtilen ev, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.Kemer’in Beldibi Mahallesi’nde yaşayan 56 yaşındaki Şengül Barış’ın kendi arsasına yaptığı bina, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle belediye ekibi tarafından yıkıldı.

Kemer’de ruhsatsız evler yıkılıyor

Antalya’nın Kemer ilçesinde ruhsatsız olduğu belirtilen ev, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.
Kemer’in Beldibi Mahallesi’nde yaşayan 56 yaşındaki Şengül Barış’ın kendi arsasına yaptığı bina, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle belediye ekibi tarafından yıkıldı. Binaya yıkım ekipleri geldiğinde binanın içine giren ve çıkmak istemeyen Şengül Barış, jandarma ve belediye zabıta görevlileri tarafından dışarıya çıkartıldı. Kadın, çabalarına rağmen uzun süre gözyaşı döktü.

Beldibi’nde bütün binaların ruhsatsız olduğunu, bölgede imar bulunmadığını ileri süren Barış, 1986’da inşa edilmiş olan eski evinin aşırı yağışlar ve su baskını sebebiyle yıkıldığını, bu binayı yaparken de Kemer Belediyesinden izin almaya çalıştığını ancak imar olmadığı gerekçesiyle verilmediğini ifade etti.
İki çocuk okuttuğunu ve bankalardan kredi çekip borçlanarak binayı yaptığını anlatan Şengül Barış, eşyalarının 3 ay sular altında kaldığını ve bunu belediye zabıtalarının da gördüğünü iddia etti.
Bina, Şengül Barış’ın müdahale girişimlerine rağmen belediye ekipleri tarafından tamamen yıkıldı.Kemer’de ruhsatsız evler yıkılıyor

Kemer’de ruhsatsız evler yıkılıyor

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle